Имам и ја так'в тип на другари. Бш ичера, седимо сс другара, и незнам тамо, пишале му казну за брзо возење, + пијан бија.Имам другарка ако би се рекло другарка мислам не ја знаев дека е таква ама секој полека си го покажува лицето.
Многу ми се филма со демек јас имам врски мене вмро она ова,ќе ми најдат работа дрн дрн. А и нашле една собичка без греење и кирија од 50 евра па уште и се фали ќе ми најдат работа дрн дрн.... Значи јас највеќе мразам таков тип на луѓе што ми се филмаат, ми се прават многу јаки а дома леб и маргарин мачкаат, и собираат пари да си купат нешто скапо. Иди соли памет на друг.
Цитирам га: “Како смее он на мене да ми пише казну, па он незнае кој сам ја, тј ќе лети од работу, не е тачан сс кога се е спречкаја.„
Па добро бе, да лже некога што не га знае, ок е. Знам га од дете, и мене ми се филма.
Ја му викам.. другар, иди плати си гу казну, и другпут гледај да не правиш такви прекршаци. Што ако направи неку сообраќајку, да загине некој ни крив ни дужан, само затој што овј се правија курназ?! Иронија...
Мое мислење е дека телевизија, и претерано користење на интернет га правив све овој.