@Outrider :
1. Ако сум нов на форумов, не сум нов на форуми
2. Понекогаш и молчењето многу кажува. Во случајов - многу повеќе од твојот километарски пост.
3. Не ме засегаат мислења на луѓе кои:
а. Не знаат сами да си најдат линк од торент фајл;
б. Немаат вкус (да, го тврдам тоа за било кој што ќе се обиде да убеди некого дека некој fu**ing анонимус е подобар режисер од Ларс фон Триер).
1. Ако сум нов на форумов, не сум нов на форуми

2. Понекогаш и молчењето многу кажува. Во случајов - многу повеќе од твојот километарски пост.
3. Не ме засегаат мислења на луѓе кои:
а. Не знаат сами да си најдат линк од торент фајл;
б. Немаат вкус (да, го тврдам тоа за било кој што ќе се обиде да убеди некого дека некој fu**ing анонимус е подобар режисер од Ларс фон Триер).

, само филмови без прекин, без реклами и тоа најмногу постари, култни, класика и слични, ако ја фаќаш ѕирни програма
отсекогаш давале добри филмови, ете и сега што викаш без престан ќе давале, баш ми е криво што ја немам.
Не знам дали навистина во тоа време постоеле апарати за електрошокови и малку беше пропуст тоа со главниот лик демек од кататонична состојба за два месеци да се преобрази во доктор во кој никој нема да се сомнева, ајде да кажеме умот се вклучил и сето тоа, чисто физички е невозможно, можеа да го остават да биде студент како шо рече ама вака имаше појак плот твист на крај