Фан Клуб: Челси

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Челзи мести : ) дома ке си гази пуно нула и киде даље
а за у недељу, ... нека биде убаф дн и пуно голиви : )

Matumba

Нов член
24 февруари 2013
24
11
3
^ За Мата разбирам, ајде го одмараше него за во недела. Ама Марин зошо не игра, зошто? Попрво Трнбул ќе го стави позади Торес отколку Марин. |-(

Во последно време не се ни трудам да ги коментирам утакмиците пошо знам отприлика како ќе изгледа тоа, во сите постови ќе има пцуење и на крај RAFA OUT. За во недела ич ништо не очекувам, апсолутно. Нек си еб*т матер и Бенитез, и Еменало, на крај краева и Абрамович. (punch)
Најголемите местекнки се во овај куп. Поголемите екипи со се испаднати не се замараат толку околу него, во тој куп се залагаат екипи пониско рангирани. Јас сум навивач на челзи а на ливче го играв да изгуби и не промашив. Подобро е да испадне челзи срам е да игра во ваков куп.

• Ми се допаѓа
Реакции: niche123

niche123

Истакнат Член
7 март 2013
32
6
108
c'c'c абе нема челзи да пројде слаб е он :D Од кд си отиде дрогба ЧЕЛЗИ-ТАПА!
Какав торес,какв оскар,какви бакрачи

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Шо мислите за денес, Челси ќе добие црвен или Јунајтед ќе добие пенал? (think)

Јас би рекла двете, само не знам по кој редослед.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
: ) Нека има фудбал
Бидите насмеани пред сфако дерби
пуни сс оптимизам дека ке биде фер и сс пуно голови
тој е тој
тој га праи Енглезки фудбал а посебно дерби јако
нека биде јако
нека победи подобар
макар и Челзи
ако уопште се осеќа како подобар : )
Поздраф

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
^ Лесно ти е тебе оптимистички да гледаш кога шансите се поголеми на Јунајтед. :zelen
Ама сепак во право си.
А и Челси колку и да се во лоша форма, секогаш знаат дербињата да ги одиграт со врвен фудбал, и да изненадат.
Можеби ќе има и повеќе картони, но бар нема да бидат за симулирање. :p
Сепак овоа е Англија, фер фудбалот е на прво место. Па и судијата да не е фер, урлањето од публиката до крајот на утакмицата не му бега. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Во случај да не сте запознаени со ова, Хауард Веб ќе е судија. Ако пратите, ќе знаете дека тој кога му суди на Јунајтед, ретко има фудбал, па уште помалце фер. А СЛУЧАЈНО се погодува барем во една утакмица во сезоната, баш Веб да суди кога Челси игра против Јунајтед. Уствари зш само Челси, на скоро сите дерби натпревари на Јунајтед, Веб е судија. |-(

Едит: Уште кога ќе се земе кое теле ни седи на клупата, шо може да се очекува? Бане и Азар ги нема во стартна постава. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: niche123

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Во случај да не сте запознаени со ова, Хауард Веб ќе е судија. Ако пратите, ќе знаете дека тој кога му суди на Јунајтед, ретко има фудбал, па уште помалце фер. А СЛУЧАЈНО се погодува барем во една утакмица во сезоната, баш Веб да суди кога Челси игра против Јунајтед. Уствари зш само Челси, на скоро сите дерби натпревари на Јунајтед, Веб е судија. |-(

Едит: Уште кога ќе се земе кое теле ни седи на клупата, шо може да се очекува? Бане и Азар ги нема во стартна постава. (facepalm)
Уште не е почната утакмицава , почнавте да плачите:svirka

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Одвај чекам да почне, незнам зшто пишују у фан клуб Челзи а на спротивну страну сам : )
Како се ближи старт на дерби сфе поише и поише ми слатка ракија
Иам гу тим едн два плус на лишче
мене увек ми е интересно овој дерби откако е Абрамовиќ газда
пред тој увек ми е било као демек дерби Џанфранко Зола - Јунајтед
убаво е кд некој тим бидне од нешто још по нешто
европски првак
ми ке смо ноф енглезки
епа дојдите за 10 минута да се пробамо на Олд Трафорд : )

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Уште не е почната утакмицава , почнавте да плачите:svirka
Не е плачење ова, изнесување на факти е.
howard-webb.jpg
:svirka

А пак на крај краева, темава е за навивачи на Челси, наше си е шо ќе прајме во неа. :D