Фан Клуб: Челси

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
За Челси сум од 2004 година.
Пошто омилен фудбалер ми беше Шевченко и то играше за Милан, бев за Милан и пред да оди во Челси (2005 отиде) се префрлив за Челси. И ден денес сум за нив..
Лампард и Тери знам уште од 2000та година се во Челси, едни од „постарите“ играчи се..и едни од моите омилени :)

Нормално дека ми е мило за победата со Барселона, да се надеваме и во финале победа. Ме нервираат премногу сите фанови на Барселона и Мадрид што се за Баерн..ама знам дека му е криво дека не победија нивните фаворити и тоа е тоа. Гледам по социјалните мрежи се намалија фановите и навивачите на Челси за во финалето..ама ако. Доволни сме ние, верните поддржувачи!
И фала му на Торес што после 3 месеца ми даде причина да заплачам. (од среќа нормално :D )
tumblr_m305x4iSiB1rr7t27o1_400.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: 048, Trajche and Slims

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Мурињо: Тие што го критикуваат Челзи немаат поим за фудбал

28942d3d174fc3a66792e3ff1b0306e326.04muce1.jpg

Осврнувајќи се на финалето кое на 19-ти мај во Минхен ќе го играат Челзи и Баерн, Мурињо истакна дека нема дилеми за кого ќе навива и додаде дека тие што сега го критикуваат Челзи немаат поим за фудбал.​
Многумина го критикуваа Челзи за начинот на кој се пласираше во полуфинале, нарекувајќи ја нивната тактика „антифудбал“, но Мурињо во свој стил истакна дека таквите „познавачи на фудбалот немаат поим“.​
„Челзи одигра херојски против Барселона. Скоја почит за Баерн но нормално дека ќе навивам за Челзи во финале“, изјави Мурињо и додаде:​
„Во финалето многу ќе им недостасува капитенот Џон Тери, но Челзи е силен и тоа е најважно. Знам дека има луѓе кои мислат дека се разбираат од фудбал па го критикуваат Челзи, но тие не знаат ништо за нивниот карактер, напор кој го вложуваат и како тим со 10 фудбалери може да издржи физички, ментално и тактички. Тоа ме потсетува на мојот Интер од пред две години. Само ќе кажам дека тие луѓе немаат поим од фудбал“.​

Човеков има добар удел во тоа што денес е Челзи

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and Slims

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
:*
Believe it or not, познавам неколку женски, ама машкиве некако послабо... :D
ХАХА, женскиве сме поверни..поубаво е во поголем број да не` има :)
Јас па ни такви ни такви знам, сите за таа Барса се јбг..:/

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Новости, новости...
Прво, Торес го посветил голот против Барса на мајката на Лампард која почина на истиот датум, 4 години порано.
Второ, летово во Челси иде Марко Марин од Вердер, официјално.
Трето, од Вердер го бараат Лукаку 1 година на позајмица (како дел од договорот на Марин), ама уште нема одговор од Челси.
Четврто, Ди Матео изјави дека не се знае дали Кејхил ќе биде спремен за финалето во ЛШ. (S:cenzuraT)
И петто, среќен роденден на Мата! (party) :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and The_Mayor

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Во 2002, Реал ја елиминира Барселона во полуфиналето во ЛШ - на крај го крена трофејот.

Во 2008, Ман. Ј. ја елиминира Барселона во полуфиналето во ЛШ - на крај го крена трофејот.

Во 2010, Интер ја елиминира Барселона во полуфиналето во ЛШ - на крај го крена трофејот.

1090383_com_475pxchels.png