За Челси сум од 2004 година.
Пошто омилен фудбалер ми беше Шевченко и то играше за Милан, бев за Милан и пред да оди во Челси (2005 отиде) се префрлив за Челси. И ден денес сум за нив..
Лампард и Тери знам уште од 2000та година се во Челси, едни од „постарите“ играчи се..и едни од моите омилени![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Нормално дека ми е мило за победата со Барселона, да се надеваме и во финале победа. Ме нервираат премногу сите фанови на Барселона и Мадрид што се за Баерн..ама знам дека му е криво дека не победија нивните фаворити и тоа е тоа. Гледам по социјалните мрежи се намалија фановите и навивачите на Челси за во финалето..ама ако. Доволни сме ние, верните поддржувачи!
И фала му на Торес што после 3 месеца ми даде причина да заплачам. (од среќа нормално
)
Пошто омилен фудбалер ми беше Шевченко и то играше за Милан, бев за Милан и пред да оди во Челси (2005 отиде) се префрлив за Челси. И ден денес сум за нив..
Лампард и Тери знам уште од 2000та година се во Челси, едни од „постарите“ играчи се..и едни од моите омилени
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Нормално дека ми е мило за победата со Барселона, да се надеваме и во финале победа. Ме нервираат премногу сите фанови на Барселона и Мадрид што се за Баерн..ама знам дека му е криво дека не победија нивните фаворити и тоа е тоа. Гледам по социјалните мрежи се намалија фановите и навивачите на Челси за во финалето..ама ако. Доволни сме ние, верните поддржувачи!
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
![tumblr_m305x4iSiB1rr7t27o1_400.gif](https://29.media.tumblr.com/tumblr_m305x4iSiB1rr7t27o1_400.gif)