Фан Клуб: Челси

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Браво за Челзи,се радувам за нив,се надевам ке успејат да го подигнат пехарот во најмасовното клубско натпреварување само не ми е јасно по која основа е правена табелава? о.О
Да ме убиеш, пак не ќе знам... Веројатно поени се збираат од нешто, ама појма неам како оди тоа (па и не дека сум се заинтересирала да дознаам).

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
^
Ми нема логика таа табела бидејки не ми е јасно како некој тим од типот на Сантос може да биде пред Манчестер Јунајтед?Или Манчестер Сити да е пред Јунајтед??
Нема смисла ова,незнам какви се овие поени ама мислам дека е глупава.Поени?тие се на некоја тревка изгледа ако по тоа рачунат.
Да не мрчам,многу подобри тимови се на нереално место.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Браво за Челзи,се радувам за нив,се надевам ке успејат да го подигнат пехарот во најмасовното клубско натпреварување само не ми е јасно по која основа е правена табелава? о.О
Статистика на одиграни натпревари -порази и победи и вкупно голови. Е сега има и детали, головите дадени во гости и на домашен терен исто така и за примените... иначе во фудбалот има многу детали и статистики што се водат али таа статистика воглавном се води за фудбалерите. За тимовите битни се победите и головите.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
И заборавив да напоменам дека на 19.05.2012 мислам дека Баерн ќе победи.
Факти кои ми посочуваат да мислам дека ќе биде така се- Баерн игра дома на Алианц арената, има 4 титули и девет финалина а Челзи нема ниту една титула и втор пат учествува во финале. Башка што на Челзи им фалат Иванович, Тери и Рамирез.
Мада прерано е да зборуваме, а и да не одам офтопик нема да ги споменувам играчите на Баерн кои ме восхитуваат:p

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
E ова е финале,нема фаворити,оставете тоа настрана кој ке отсуствува кој не.
Овде може секој да биде шампион па дури и Порто беше еднаш.
Тоа што Челзи нема ниту еден трофеј во лш им е доволен мотив за да освојат :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and 048

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Да не правиме муабет дека тоа им е единствена шанса за ЛШ наредна година...

Мајоре, ние имаме замени за сите шо ќе отсуствувет, Баерн имат замени шо немет влезено во игра едно 6 месеци... И то 30+ годишни...

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
E ова е финале,нема фаворити,оставете тоа настрана кој ке отсуствува кој не.
Овде може секој да биде шампион па дури и Порто беше еднаш.
Така нека е, само свесно заеш дека шансите им се помали, иако си Хедхантерс фактите се факти.:zelen

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Да не правиме муабет дека тоа им е единствена шанса за ЛШ наредна година...

Мајоре, ние имаме замени за сите шо ќе отсуствувет, Баерн имат замени шо немет влезено во игра едно 6 месеци... И то 30+ годишни...
Без да филозофирам за играчите и да правам споредби , ќе уплатам на Баерн. Ако сакате можам и со вас да се кладам, шансите на Челзи се 20% за победа а 80% за пораз. Како се викаше тој предметот... ахам ми текна- статистика.

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Така нека е, само свесно заеш дека шансите им се помали, иако си Хедхантерс фактите се факти.:zelen
Така е брат свесно знаат али потсвесно се надаат и се молат на чудо пошто само чудо може да им донесе победа во финале:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Така е брат свесно знаат али потсвесно се надаат и се молат на чудо пошто само чудо може да им донесе победа во финале:zelen
Мене уште почудно ми е да направам споредба со Гомез, Ноер, Рибери и Робен со тие плавите:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо