УЕФА Лига на шампиони

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Марија
Надежта последа умира бејб.. : )*
Ајде некс сизн можда ваљда највероватно ке имате поголеми шансе, слушна дека Перез сака Нејмара да га доведе по сфаку цену, али Мурињо ваљда ке се врати у Челзи, поише среќу сс новога трењера : )
И какфа депресија бреее !!! фудбал е тој, и ја се нервирам кд губи мој тим, али тој пројде, не се нервирај за спорт : )
Дортмунд ви е слаба тачка , комај увек ти га погоду резултат кд играф Реал и Дортмунд : P У Мадрид реванш 2-2 : P

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Честитки до навивачите на Баерн и Дортмунд. Посебно до оние на Баерн значи какви две утакмици!!!
Е сега во врска за финалето, од една страна сакам Баерн да победи греота се после вакви утакмици да не се први ама пак од друга страна Дортмунд многу сите ги потценија па ете ги во финале. Значи немат врска, битно за нас неутралните гледачи да има убав и отворен фудбал па да си уживаме во финалето без стресови.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Робен, човеку, GET YOUR SHIT TOGETHER! |-(

А овие коментаториве изглеа само на име ги знаат играчите. Пишчек го измешаа со Блашчиковски, Боатенг со Алаба, Милер со Манџукич... Е аман, еден бар да погодевте. (facepalm)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Наместо Суботич се запнаа Хумелс, та Хумелс:D. Нема врска.
Одличен натпревар, заслужија Баерн, лани загубија ама затоа годинава се европски шампиони.
Мило ми е за Робен, конечно тој да се прослави во финале. Од друга страна криво ми е за Клоп и компанија каков само млад состав има, секоја чест, се надевам дека отприлика ќе го задржат скелетот на составот, освен Геце кој и не играше финале па пак Дортмунд беа фантастични.
Секоја чест и за двата тима гледавме одлично финале, милина за очи.
Не знам уште што да кажам, им завидувам на навивачите на Баерн моментално, добро и нас тие лани ни завидуваа, ама тоа е фудбалот. Ете конечно после три финалиња се шампиони, Гвардиола пофторно одлично склопен тим ќе наследи.

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Данте дефинитивно заслужи втор жолт за стартот. Како и да е, одличен фудбал, се надевам на германска доминација во ЛШ и во иднина, се само досадните лигави пимплачи од Шпанија да не освојат ништо. Не знаев за кого да навивам, од една страна сакав Дортмунд да освои зошто одамна ми се најсимпатичен германски тим, плус сакав Робен да плаче (од мака, не од среќа) зошто го презирам копилето, играчиште е ама истовремено и тешко педерче у душа ради безбројните подли потези и симулации ала цела екипа на Барса а ја такви мразам, но од друга страна Баерн реално заслужија да победат и по покажаната игра, демолирањето на Барса и по тоа што во последниве четири години три пати играат финале. И не знам што мајка го земаа Гвардиола - if it ain't broke don't fix it...

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and slb_bobo

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Ќе беше поинтересно да беше со тимови од различни држави,вака не беше баш нешто посебно.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ќе беше поинтересно да беше со тимови од различни држави,вака не беше баш нешто посебно.

Која и да беше друга екипа во финалево ќе беше сомелена од германската машинерија. Не знам што би требало уште, одлично финале беше со интересни акции,одбрани,шутеви, потези и сл.
Скоро и да беа рамноправни екипите... :svirka

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ајмо Дортмунд !!! Колко су ги јаки црни трењарицеее
Е днска е реткост, играф два мои најфвеврит екипе, Јунајтед вечер и Пчеле сга, нула два ајмо момци
А вечер шесташи од Премиер лигу, нека извадиф едн два, например : )

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ајмо Дортмунд !!! Колко су ги јаки црни трењарицеее
Е днска е реткост, играф два мои најфвеврит екипе, Јунајтед вечер и Пчеле сга, нула два ајмо момци
А вечер шесташи од Премиер лигу, нека извадиф едн два, например : )

Шо се случува со пустиот Јунајтед?! Олимпиакос, seriously?
Претпоставувам се случува Мојс...(think)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Altaïr

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа