УЕФА Лига на шампиони

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мојс испишува нови страници во историјата на клубот :D

Соборува рекорди, истовремено одржувајќи ја традицијата која ја донесе од Евертон а тоа е мид тејбл ноу тајтл.:)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ситуација е најкатастрофална, а и да се деси српрајз(например три нула) кој е мноо немогуќ, џабе
Ке не бричиф тија следеќи још поише, Баерн или било кој од "послабу" компанију

Не штима ич ништо у Јунајтед овуј сезнону, тој е тој, треа мноо факинг чејнџ, не као кип д чејнџ бакшиш, него промени за дојстоинстфен фузбал...

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ситуација е најкатастрофална, а и да се деси српрајз(например три нула) кој е мноо немогуќ, џабе
Ке не бричиф тија следеќи још поише, Баерн или било кој од "послабу" компанију

Не штима ич ништо у Јунајтед овуј сезнону, тој е тој, треа мноо факинг чејнџ, не као кип д чејнџ бакшиш, него промени за дојстоинстфен фузбал...

0-2 е најјак резултат, 0-1 е whatever, 0-3 веќе сите се предаваат, 0-2 е таман за да гризат 90 минути па ако треба и 120.
Шо да речи ами Шалке?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Шалке не е достојан за едн Реал, како што и Леверкузен за ПСЖ, од Џрмани само главни и Дортмуншто е хендикеп малце сс повредени али па се држиф.А некако од енглези само Челзи га вади гз некако, гура а и има јаку екипу, Мурињо е вук,зајебан
Арсенал јок, Сити га попило,ми још малце ке си биднемо како Ливерпул, кд како ке играмо ЛШ : )
Реал - Баерн да глеамо а?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Шалке не е достојан за едн Реал, како што и Леверкузен за ПСЖ, од Џрмани само главни и Дортмуншто е хендикеп малце сс повредени али па се држиф.А некако од енглези само Челзи га вади гз некако, гура а и има јаку екипу, Мурињо е вук,зајебан
Арсенал јок, Сити га попило,ми још малце ке си биднемо како Ливерпул, кд како ке играмо ЛШ : )
Реал - Баерн да глеамо а?

Арсенал не го отпишувај сеуште, а за финале не знам Реал веројатно....а за тоа кој ќе биде вториот финалист само еден хинт кој е толку јак што мора да се стави во спојлер.

Фернандо Т.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ха Торес е ми е најслаб од сфи најпреценети играчи, бледа копија му е Дани Велбек, среќа мала нијанса га праи подобар а и стара слава(читај една полусезона у Ливерпул) и онија ептен укурац платени пеесе миљона за њега(ваљда толко бесфа)
Некако има шансе Челзи па до финале, али викам ти не заради Тореса,Ету, или Хазарда(кој моментално е у хај топ форму)
него заради добру трењерску тфрду тактику. Баерн е финалиста обавезно, само тамо дали ке има некој да га зезне

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Абе никаква. Затоа второ полувреме Челси од својот 16-ник не излегоа.
Е што играа жити се, 60 минути ништо не покажаа после кога го дадоа голот почнаа подобро да играат, а и Челзи во второ се затворија и само одбрана играа.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е што играа жити се, 60 минути ништо не покажаа после кога го дадоа голот почнаа подобро да играат, а и Челзи во второ се затворија и само одбрана играа.
Челси еден век така играат. Ќе дадат гол во гости и после го паркираат автобусот пред гол. Ако тоа е добра игра, тогаш не гледам зошто напаѓачката на Галатасарај не беше добра. Плус имаа неколку добри шанси во кои Челси ги спаси само среќа.