УЕФА Лига на шампиони

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ха Торес е ми е најслаб од сфи најпреценети играчи, бледа копија му е Дани Велбек, среќа мала нијанса га праи подобар а и стара слава(читај една полусезона у Ливерпул) и онија ептен укурац платени пеесе миљона за њега(ваљда толко бесфа)
Некако има шансе Челзи па до финале, али викам ти не заради Тореса,Ету, или Хазарда(кој моментално е у хај топ форму)
него заради добру трењерску тфрду тактику. Баерн е финалиста обавезно, само тамо дали ке има некој да га зезне

Торес не е преценет, Торес е very powerful presence, нешто како Хески само многу апдејтирана верзија, за 22.век.:D He scores when it matteres. Sometimes not even then, but HE is there.
Ако се види што има освоено, со клубови и репрезентација, глава боли. Точно дека Челзи го купи по рекордна цена евер во ПЛ ама затоа следеа ЛШ и ЛЕ во двете наредни сезони. Случајност? Пред да го земат Торез немаа земено ништо во Европа.

Велбек е талент со потенцијал да остане вечен талент :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Челси еден век така играат. Ќе дадат гол во гости и после го паркираат автобусот пред гол. Ако тоа е добра игра, тогаш не гледам зошто напаѓачката на Галатасарај не беше добра. Плус имаа неколку добри шанси во кои Челси ги спаси само среќа.
Глупа беше и на Челзи играта во второ, сите во одбрана и ако дојде рогај напред, ама па и Галатасарај немаа некоја игра во напад, требаше повеќе да стегнат кога гледаат дека овие се назад сите, затоа мислев дека им е никаква играта освен при крај што се обидоа нешто ама џабе, а и да во право си имаше шанси каде немаа среќа ама што знам не ми беа нешто добри, тоа што се затворија Челзи ја направи досадна утакмицата.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Има добри шанси Мојс. Сепак има уште цело полувреме за играње. Типувам на минимум уште еден гол за Манчестер.
Борусија нема да ме изненади и да загубат дома. Треба уште 3 гола да примаат за да излезат.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Охооо, Борусија игра второкласен фудбал. Ова ко да гледам регионална лига, не ЛШ

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Зенит да играа вака и дома немаше да мораат да се замараат сега. :)
А не дека и сега не можеа да плеснат уште некој гол. Борусија ме изненадија со играта, контрола никаква, техника ич, визија - непознат поим... да не продолжувам.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А не дека и сега не можеа да плеснат уште некој гол. Борусија ме изненадија со играта, контрола никаква, техника ич, визија - непознат поим... да не продолжувам.
Можеа а и баш сакав да ги тепаат, имаа шанси на крај нели. Борусија со ваква игра 5-6 гола ќе прими во четвртфинале. Ама и Манчестер слаб во одбрана денес, не дека не играа добро ама во одбрана можеа подобро.