УЕФА Лига на шампиони

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јас пак за Челси си навивам, без разлика дали тоа некому му одговара или не.

Мене ми е сеедно, ама глупо ми е да викаш мило ти е што испадна од Баерн.
Или имаш омраза кон Јувентус или навиваш за уште еден клуб.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Мене ми е сеедно, ама глупо ми е да викаш мило ти е што испадна од Баерн.
Или имаш омраза кон Јувентус или навиваш за уште еден клуб.
Најљубезно ќе те замолам уште еднаш, прочитај ги моите претходни мислења. А ако не сакаш, или ако не сфаќаш, ќе те замолам да не ми се обраќаш повеќе зашто се осеќам како да играм пинг-понг со ѕид. Поздрав.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Ти се радуваш дека изгуби Јувентус, си наби комплекси оти твојот Челзи беше поразен од Јувентус...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ти се радуваш дека изгуби Јувентус, си наби комплекси оти твојот Челзи беше поразен од Јувентус...
Јуве се многу слаби оваа сезона, да не им паднеше Селтик и во 8мина финале ќе испаднеа....јас пак вчера уплатив дека Вучинич дава прв гол- вероватно многу ги преценив.
Туку мака ми е што испадна Псж....за Ибра, Пасторе, Лавези и Анџелоти. Џуџињата ме нервираат многу поготово Алба и Педро.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Ок, ајде вака. Рецимо Јувентус не го победува Челси. Челси стигнува до четврт-финале. И Јувентус е такоџе во четврт-финале, различно. Нека биде против ПСЖ, против Дортмунд, против било која неиталијанска екипа. Да не мислите вие случајно дека тогаш за Јувентус ќе навивав? Не, исто толку ќе сакав да испаднат, колку што сакав вчера.
А вие цвеќиња што ми се правите, сигурно имате некоја екипа што не ја поднесувате од една или друга причина.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Најљубезно ќе те замолам уште еднаш, прочитај ги моите претходни мислења. А ако не сакаш, или ако не сфаќаш, ќе те замолам да не ми се обраќаш повеќе зашто се осеќам како да играм пинг-понг со ѕид. Поздрав.

То че прам, че препрочитувам "евтини" коментари кои што не содржат ништо поучно, туку провокативно. Се декларираш ко Челзи фан, изгуби од Јувентус и отпадна од ЛШ групите за потоа да се радуваш како отпаднал Јувентус од Баерн Михен?

-Логиката ми кажува дека го мразиш Јувентус! :giggle

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
То че прам, че препрочитувам "евтини" коментари кои што не содржат ништо поучно, туку провокативно. Се декларираш ко Челзи фан, изгуби од Јувентус и отпадна од ЛШ групите за потоа да се радуваш како отпаднал Јувентус од Баерн Михен?

-Логиката ми кажува дека го мразиш Јувентус! :giggle
А пошо твојте коментари се многу поучни. :D

Да, го мразам Јувентус, го мразам и Милан, воедно и навивам за Челси. Се извинувам ако е све ова премногу за тебе да го свариш наеднаш. (wasntme)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Еве ги полуфинални парови:
Баерн Минхен - Барселона
Борусија Дортмунд - Реал Мадрид

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
криво ти е дека челзи изгуби 3-0 од јуве
па ни групата не ја поминавте
Кога веќе сме кај европско натпреварување, Челси барем е во полуфинале на Европа лига, а Јувентус не ни влезе во полуфинале на ЛШ. Челси барем целат на европски трофеј оваа година, за разлика од Јувентус.
Па ти каква врска имаш со Баерн или навиваш за повеќе клубови? :)
Темава е за ЛШ, или на фановите на клубови кои не играат во ЛШ им е забранет пристап?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Абе Страхотни не изигравај бобо aдвокат
Па Форевр сама ги утепа и двоицата, немора да гу браниш ако навивате за ист тим : ) Море лудак
поздраф

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and Kaarikuto