Јас пак за Челси си навивам, без разлика дали тоа некому му одговара или не.
Мене ми е сеедно, ама глупо ми е да викаш мило ти е што испадна од Баерн.
Или имаш омраза кон Јувентус или навиваш за уште еден клуб.
Јас пак за Челси си навивам, без разлика дали тоа некому му одговара или не.
Најљубезно ќе те замолам уште еднаш, прочитај ги моите претходни мислења. А ако не сакаш, или ако не сфаќаш, ќе те замолам да не ми се обраќаш повеќе зашто се осеќам како да играм пинг-понг со ѕид. Поздрав.Мене ми е сеедно, ама глупо ми е да викаш мило ти е што испадна од Баерн.
Или имаш омраза кон Јувентус или навиваш за уште еден клуб.
Јуве се многу слаби оваа сезона, да не им паднеше Селтик и во 8мина финале ќе испаднеа....јас пак вчера уплатив дека Вучинич дава прв гол- вероватно многу ги преценив.Ти се радуваш дека изгуби Јувентус, си наби комплекси оти твојот Челзи беше поразен од Јувентус...
Најљубезно ќе те замолам уште еднаш, прочитај ги моите претходни мислења. А ако не сакаш, или ако не сфаќаш, ќе те замолам да не ми се обраќаш повеќе зашто се осеќам како да играм пинг-понг со ѕид. Поздрав.
А пошо твојте коментари се многу поучни.То че прам, че препрочитувам "евтини" коментари кои што не содржат ништо поучно, туку провокативно. Се декларираш ко Челзи фан, изгуби од Јувентус и отпадна од ЛШ групите за потоа да се радуваш како отпаднал Јувентус од Баерн Михен?
-Логиката ми кажува дека го мразиш Јувентус!
Кога веќе сме кај европско натпреварување, Челси барем е во полуфинале на Европа лига, а Јувентус не ни влезе во полуфинале на ЛШ. Челси барем целат на европски трофеј оваа година, за разлика од Јувентус.криво ти е дека челзи изгуби 3-0 од јуве
па ни групата не ја поминавте
Темава е за ЛШ, или на фановите на клубови кои не играат во ЛШ им е забранет пристап?Па ти каква врска имаш со Баерн или навиваш за повеќе клубови?