Трачеви и новости

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Свадбава е срање еј. И братучед ми правеше во Инекс свадба, имаше многу гости, цела општина беше и шо?
Многу јака работа ако дале 10 000 евра само за тие цвеќињата и целофаните за украсување. :|

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Свадбава е срање еј. И братучед ми правеше во Инекс свадба, имаше многу гости, цела општина беше и шо?
Многу јака работа ако дале 10 000 евра само за тие цвеќињата и целофаните за украсување. :|
Мојон? :sreken
Господине Legioner дневните новости место во нови теми сместувај ги тука,ти ветувам,ке ги гледаме и овде ако се сместени :)

и јас ке направам толкава свадба,само ако не ми отворите тема :place ,не за друго,на овие години да се омажиш нема да биде мала работа :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Над 450 гости, меѓу кои многу познати личности од јавниот живот, присуствуваа на најлуксузната свадба, што некогаш била организирана на овие простори, на која својата љубов ја овековечија Сашо Симески – Сури и Анета Ѓонческа – Симеска.
DSC_0109.jpg
DSC_0129.jpg
DSC_0189.jpg
Свадбата се одржа во „Дијамантската сала“ во хотелот „Горица“ во Охрид, која за оваа пригода величествено ја украси специјализираната агенција за организација и декор на свечености „ИМПАКТ ГРУП“ од Охрид, која уште еднаш ја потврди исклучителната креативност и висока професионалност.
DSC_0023.jpg
DSC_0080.jpg
DSC_0139.jpg
Гостинските маси беа декорирани со богати цветни аранжмани, за што специјално од Холандија беа донесини 10.000 најразлични цвеќиња меѓу кои и ретки видови украсни цвеќа како Анториум – Фантазија, Холандска ружа – Свитнес, Ориентален кралски крин и други. Цвеќињата беа поставени на свеќници украсени со рачно изработени кристали. Декорот на масите го збогатија првокласни салфетки со украсни брошеви, а за секој гостин на свадбата имаше подарок – кристален свеќник. Нумерацијата на масите беше изработена од циркони, а сето тоа надополнето со екслкузивно мени.
DSC_0141.jpg
DSC_0148.jpg
Специјално за оваа пригода свадбената сала беше украсена со платна, лустери и дрвца со кристали, а свечената атмосфера беше обоена со амбиентално светло во повеќе нијанси.
DSC_0199.jpg
DSC_0095.jpg
Приемот на гостите и регистрацијата на младенците се одвиваше на големата тераса на хотелот „Горица“ која за оваа пригода „ИМПАКТ ГРУП“ ја трансформираше во вистинско волшепство. Гостите ги пречекуваа елегантно облечени хостеси, а за нивното расположение се погрижи гудачко трио, кое изведуваше класична музика. Се точеше шампањско околу чоколадната фонтана каде бармени подготвуваа егзотични коктели.​
За свадбената забава се погрижија бројни естрадни уметници.

И јас мислам ваква свадба да правам, или на плажа. Сакам егзотика. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Се испо*раа со тие 10 000 евра (facepalm)
Џабе фрлени толку пари кога не е ништо посебно :x

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Ау уау, в несвест паднав од волшебност на сликиве, дајте со нешто разбудете ме.|-(
Можда мојата свадба ќе кошта 100 000евра и сега треба некому да му е гајле за тоа?
Свашта!

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Да имам 10 000 евра за свадба, ќе потрошам 1000, максимум 2000 на тој ден, а со остатокот ќе идам на Хаваи. И други места.
Што му знаеш, они може имале 100.000 евра од кои 10.000 тргнале за свадба.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Јас кога ќе стигне да правам свадба, 50 души максимум ќе има и толку. Нема потреба од толку голем трошок како на таа сликата горе што искоментирав. А може и за на плажа да сонувам само. Немаме море. Но имаме езеро, а на езеро не ми се прави. Не е исто море и езеро. Не се исти плажите, пејсажот.....итн. Ај ако даде господ повеќе работа и пари во иднина можно е и да направам. Ништо чудно. Барем некоја желба од многуте да ми се оствари. :rofl

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
а кој се овие? апсолутно, непознати имиња!

зетот има 45 години невестата 20 години
зетот има неколку шпедиции низ македонија и друг бизнис така да камче имат и тоа доста затоа 10 000 кркушки се гола вода за него