Трачеви и новости

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да, таму бев кога ја убија.
Шала на страна, греота жената. Бог да ја прости.
Не бе кога ја убие,туку кога го правела она за кое наводно пишува дека била причина за детето да ја убие

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
да .. се познава со мајка ми, башка има колешки од работа кои го потврдија + тоа детето го зафркавале за тоа другарите цело време :) .. од Тремник е жената уште од девојче била таква :)

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
НИКОЈ ама баш НИКОЈ нема право да посегне по туѓ живот, посебно не детето кое ти си го донел на свет.
Па која и да е причината нема оправдување. Едноставно секој за себе си живее, ако не ти одговара начинот на живот на било кој тогаш тргнете се настрана од таа личност..
Тој можел да се откаже од својата мајка, да не ја вика мамо, да не и збори, да се исели од кај неа.
Постојат милиони начини....
И на крајот на краиштата секој си живее свој живот и нека гледа така..
Да убиеш и уште на фб да пишуваш...
Сите рекоа дека бил океј дечкото, ама изгледа само “бил“ додека не откачил...

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Каква и да била, мајка е.
Ако менувала партнери не значи дека не го сакала и не се грижела за син и.
Нејзиното однесување донело фрустрации кај детето, јас искрено го разбирам неговиот гнев, само да се дрзнеш и да убиеш човек не знам кои жички точно треба да ти се спојат.
Да си ја убиеш мајката...

Како бре може да го оправдувате алоооо :eek
Таа жена го родила, го чувала, го израснала во таков личен и приличен момак каков што е, го запишала на факултет, му готвела, го перела, му носела на масата јадење...а во последниве години сето тоа го правела сама!!!
Заслужила да умре на таков начин???
Не!

Ако не можел да се справи со ситуацијата, нека се отсели од дома. Нека почне да работи, нека си биде свој човек, нека најде нешто со што ќе си го исполнува времето квалитетно и тоа е тоа.
Ти да земеш да ја избодеш жената во чија утроба си се оформил како човек е непростливо.
И крај на муабетот!

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Како бе и вие ќе го направите истото?
О Боже, кој се не пишува по интернетов...:eek
Таа е мајка, ве носела девет месеци под срце, ве родила и ве израснала во некакви луѓе... Таа ви дала живот, кои сте вие и да и го одземете нејзиниот?!
Ако менувала повеќе партнери, тоа е нејзин живот. Ако не ти се свиѓа, одсели се, работи, заработувај сам и живеј сам. Не барај ја, па дури и сметај ја за мртва.
Тоа ќе е доволона казна, ако сакате да ја казните.
Ама да ја избодете со нож, да ја заколите, убиете и како дечково во контињер да ја фрлите...еден родител тоа не го заслжил.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Како бе и вие ќе го направите истото?
О Боже, кој се не пишува по интернетов...:eek
Таа е мајка, ве носела девет месеци под срце, ве родила и ве израснала во некакви луѓе... Таа ви дала живот, кои сте вие и да и го одземете нејзиниот?!
Ако менувала повеќе партнери, тоа е нејзин живот. Ако не ти се свиѓа, одсели се, работи, заработувај сам и живеј сам. Не барај ја, па дури и сметај ја за мртва.
Тоа ќе е доволона казна, ако сакате да ја казните.
Ама да ја избодете со нож, да ја заколите, убиете и како дечково во контињер да ја фрлите...еден родител тоа не го заслжил.

Убаво си реков јас, во ќелија со Велија. Овој најниска казна затвор треба да му е 45 години. На што личи ова....мајка да си убиеш. До каде отиде светот. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Убаво си реков јас, во ќелија со Велија. Овој најниска казна затвор треба да му е 45 години. На што личи ова....мајка да си убиеш. До каде отиде светот. (facepalm)
Само самица. И секој ден да биде измачуван...доживотно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Само самица. И секој ден да биде измачуван...доживотно.

Па само тоа, за да му дојде памет. Секакви малоумни луѓе има. Па да си убијам мајка, што ме донела на свет, треба да сум психички болен. Па и каков да е проблемот, обрати се кај некој, во полиција или било каде, нека превземат нешто а не со убиства да се решавало. :mad: