Зашто ја имаат земено на пик Франција? Не сум баш во тек со ваквите вести па ако може некој да ми објасни.
Еве место Русија, стави ги САД.
Последна промена од модератор:
Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.
Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
- Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
- Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
- Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.
Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.
Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.
Зашто ја имаат земено на пик Франција? Не сум баш во тек со ваквите вести па ако може некој да ми објасни.
Francuski satirični magazin Charlie Hebdo naslovnicu novog broja posvetio je krvavim bombaškim napadima u Briselu.
Na naslovnici prvog broja magazina objavljenog nakon napada u kojima je poginulo 35 osoba, belgijski pjevač Stromae pita "Tata, gdje si", čime se aludira na njegovu pjesmu "Papaoutai".
Oko njega su nacrtani dijelovi tijela sa natpisima "ovdje", "tamo", "opet ovdje". Iznad crteža stoji natpis "Dezorijentirana Belgija".
Naslovnica je izazvala oštre reakcije korisnika društvenih mreža.
"Sloboda izražavanja ne znači da trebate biti vulgarni i neučtivi."
Што потпиша?Отвори ја прикачената датотека 27189 Свинско за сите ,потпиша Путин !!