Терористички напад во Франција

 • Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

  Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
  - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
  - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
  - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

  Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

  Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Јас ја цитирам сликата , тс како ја доживувам ,а и се надоврзав на твоево ... ;)
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Уште еден напад во Франција, повеќе од 80 мртви меѓу кои имало и деца. Напаѓачот е Французин со потекло од Тунис. Изгледа ова ќе нема крај бидејќи Франција е полна со Африкански племиња.
 

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Еве го и во Шпанија,таквото движење не може ни една служба во светот па ни МИ8 да го спречи,може да го намали али спречи не,кој се нај паметни потези или солуција за онеспособување пред да биде касно незнам дали некој ја знае..
Сигурно нема тука да застанат и со оглед на тоа мислам дека треба безбедноста во сите држави во Европа да биде на нај високо ниво 24/7,
нормално во соработка со сите разознавачки служби взаемно вклучувајќи ги и вон Европските..
 

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Првично Норвешка се одкажа од борбаата со тероризмот,високи функциионери на тамошната полиција објавија дека се поразени и немоќ за сузбивање на истиот кој владее и ги надвладеа :svirkaкој е следен?! :^)