Тепачки

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
31
И ја ко и сите ко мал се закачав(пошто не можам да го наречам тоа тепање,никогаш не завршувало со повреди,онака ситни клоци,шамарчиња,борење по земја и слично),после се немам тепано. Како и повеќето тука,и јас мислам дека е тепачката дебилен начин да се реши конфликт,но што е уште поинтересно е тоа што многу од тепачките се случуваат и без никаков конфликт. Посебно кога се етнички базирани. А тука нема кој е појак,зошто многу се гледаат филмови и играат шипки,палици,боксирачи,ножеви,флаши и останатиот кукавички арсенал.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Saladin

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
31
Во моментов пред собрание има еден одличен пример за тоа колку тепачките се непродуктивни и дебилни :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: marjan

Никола. Лазаров

Полноправен Член
20 ноември 2012
31
10
8
28
Kicevo
www.facebook.com
Имам и многу гледано тепачки ,а имам и учествувано то поеќе коа бев 2-3 одд.Ќе се искаравме на школо (на одмор) и кога ќе ѕвонеше ѕвончето влагаше учителката и моравме да седиме на одмор.И цел час се глеавме :zelen се потсмевнувавме меѓу и ќе се договоревме да се тепаме зад школо.Кога така ќе се договоревме некој попаметен ќе си заминеше немаше да стои да се тепа.Деца :D
 

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
31
Western Sky, Land of Oz.
Ехеее.. Па дека и доста време тренирав ракомет.... Можеш да бидеш и ,,поагресивна" во одбраната If you know what I mean :rolleyes: Инаку вака посебно, не. Не верувам дека е решение :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Никола. Лазаров

Полноправен Член
20 ноември 2012
31
10
8
28
Kicevo
www.facebook.com
Ехеее.. Па дека и доста време тренирав ракомет.... Можеш да бидеш и ,,поагресивна" во одбраната If you know what I mean :rolleyes: Инаку вака посебно, не. Не верувам дека е решение :)
ја фудбал ама не играм одбрамбен играч :)
 

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Во петто одделение на мојата најдобра другарка и свирнав шамар и тоа на сред час.Потоа следеа корнење на коси.
Во четврто одделение исто така на една моја школска за еден тест (таа доби 5ка а јас 4ка) и акнав бокс.Толку бев лута што таа цело време препишуваше од мене и на крај за некое чудо доби 5ка.
Ај ма иди фрли се.Шо ми глумиш сега риба?:svirkaПојма си немаш од Биологии,Природа на општеството,ОТП.Сус |-(
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf and Saladin

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас многу се тепав порано :zelen Мислам дека цело време се тепав и си барав рчки уствари. Имам помал брат и така малку повлечен си беше ко мал, ко девојче да не речам (ама веке реков) и јас го бранев од секој и сешто :sreken Машкоданка што ќе праиш... Ама од сериозните тепачки имам 2-3 една е накај 4-5то одд коа играв фудбал у маало кај вујко ми и не му давав на еден дибек да влезе да игра фудбал, а јас бранев и шо е најбитно бев како машко со дрес, шорцеви, кратко коса и без цицки :D и он ми пререче нешо како "Кој си па ти да не ми даваш да играм ау, сега ќе си влезам" и мене толку ми треба бам бум тука го егнав, боксови, шамари, се превртуевме, он ме легна, па јас пак абе циркузи, и дојде дедо ми и му се испоразвика "Абе шо праиш ти врз внука ми, како не ти е срам, на децојче" и овој збунка одма, "внука?! Леле извинете, незнаев дека е женско" :rofl Сега што е најинтересно истиот тој дибек си го поштуем највеќе и се гледавме некои 2-3 години ама ми отиде за Дубаи :( Другата исто беше со едно машко ама не памтам зашто се степавме ама 100% за некоја машка игра пак (facepalm) И Третиот пат беше со едно девојче исто од кај вујко ми, не памтам ни тоа зашто беше ама и она ко машко и јас се испоклоцавме, се испокубавме.... А да, има уште една дешавка у Кастро кај што мислам дека Вики од оноа шоуно Велики Брат, остана без грам коса пошо нели и ја искорнав (а она неможеше да ме кубе пошо ми беше у пунџа фатена) а плус и жива вода од пиво шо и потурија другарките мои во моја одбрана (muscle)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf and Hkakashi