Луѓе де бе малце осет,извини ако те сфатив грешка ама ми се чини дека се зезаш со девојчево.Значи убаво напишала таа не може да зборува со него се плаше дека ќе а убие,а не па ќе му рече Ај те молам оди си.Мајка и е во слична позиција.Сигурен сум дека тој е посилен од нив две.А тој очигледно не мисле сам да го напуште станот.
Иначе
srcu6ka еден совет од мене,имам другарка што била во таква ситуација и отприлика можам да замислам како ти е.Советот ти е заминувајте што поскоро од таму,не ви требат нервози,главоболки и расправии.Секако покасно или порано ќе морате да го направите тоа,подобро да биде со време.Не сакаш да дојде до голема нели?Спакувајте се и заминувајте одма,а татко ти ќе сфати дека ве изгубил,да да,прашање на време е само кога ќе му дојде паметот. Можеби кога другата жена ќе го исцица сосема па ќе го оставе,тогаш ќе ве моле на колена да се вратите ама ти ќе бидиш таа што ќе му одржиш лекција.И според мене не,не треба да му простиш.Ти си изгубила толку нерви,толку време во таква одвратна атмосфера,што не заслужува да му се прости.Мирот не може да се купе со ништо на светот.