Абе седи сеа, не ми прави мучки у плановите Арно знаеле бре оние пиратите, жена е жив малер.
хахаха е ај да не е така . Затоа фино лепо ќе си појдеш директива
Абе седи сеа, не ми прави мучки у плановите Арно знаеле бре оние пиратите, жена е жив малер.
не бе ми се изнасмеа и така почнавме муабет.. иако стара и глупа фора сепак успеа.. ама д асе разберими женската имаше ептен јака смилсма за хумор зато ми успеа финтата кај неа...Попи корпа?
Или си во оние тинејџерски години каде бомба асоцира на Едо Маајка и девојки се палат на клишево?
Ехххххххх, ваква госпоџа од Трпејца до Босилово барав, и не најдов.Ууу, тука имам апла за пишување.
Еве го ја, експерт за овие работи.
Одам до масата, кревам нога на неа, ја поткревам хеланката до колено...и дури момаков збунето ме гледа, му намигнувам и викам: „Свежо депилирани.“ Е, тука веќе му се појавува желбата за потомство со мене.
Потоа му ја земам ракијата од маса, ја пијам онака на екс, си ја бришам муцката со ракав, па го предизвикувам да се натпреваруваме во пиење, притоа манифестирајќи ја мојата инзвонредна смисла за хумор преку ждригање.
А ако ми здосади, а прчов уште не се дава, му викам: „Побрзај море, треба да плетам.“
И тука сфаќа дека сум домаќинка, па престанува да се двоуми и го ваѓа...прстенот.
Фраериште !!!!2 пат во животов одговарам на вакво прашање... а сеуште истата стратегија ја користам
Чоек не мојш да прашаш за афтер парти ако не постои главно парти.
Јас и приоѓам на некоја поднапиена и и викам: замисли еден број од 1 до 100...и кога ќе рече замислив, цела вечер и го погодувам бројот. Е сега ако бројот е 69 според нумерологија одма ме асоцира на нешто еротско, па навртувам на табу темите, ја раслекувам кошулата да се види мешот, и ја убедувам дека имам стомачни плочки и кога ќе ја убедам тоа, завршува таа фаза.
После тоа наредна фаза- претпоследна, втората , се правам примерен и културен- ја нарекувам кралица... и велам дека сум многу добар стратег и шахист, дека многу добро се грижам да не ми ја земе некој кралицата, дека од противникот коњите не ги бива, дека неговата кралица нема шанси со мојата во ништо/ мојата е најубава кралица од сите други, и така натаму.
Последна фаза е поканата за афтер парти- кога ја убедувам дека правам најубаво кафе (ајскафе/нескафе/турско и сл.) во цел свет и во Франција, и дека рецептата за такво кафе сум ја добил од брачед ми Хасо од Мексико, (тајната е дека се прави во голем филџан за чај со 2 дози метакса- али ова нема да и го кажуваш). И тука е многу битно ако не и најбитно, бидејќи што и да посака треба да и ветиш а колку што можеш и да и овозможиш, се додека не го испие кафето. Кога ќе го испие, метаксата е таков афродизијак, што јас ако се напијам некогаш насамо- ми идет сам да си го закачам... а сигурно и неа ќе и делува на сличен начин.
Фактички се 3 фази: хумор, комплименти, еротика...а фиктивно е што тоа делува само кај поднапиените девојки.