Тактика во додворување

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Тактика? Ма не... Каква тактика, неможам да очекувам дека една иста тактика ќе ми упали кај 20 различни девојки.

Ако идеш на испит и ги заокружиш сите под А , 100% некое прашање ке ти биде точно ...
- така и со девојките, иста тактика пробај ја на 20... неколку ке "паднат" ! - може и една, ама нема да си без ич, освен ако тактиката ти е wow , па џабе да ти биде и кај 200 :sreken

Да го наговориш Ди-џејот да пушти некоја песна, и јавно да ја посветиш...

замисли ... дискотека фулл, сите во афект и оп се намалува звукот на музиката и се слуша глас
"спешл до мојата најсакана Мариа со песната плаво плаво од Eминем "

ај баш ке пробам летово така на некоја журка :zelen

само мое мислење си давам, ти си сепак женет, поискусен, може си во право, не викам не :)

Он
тактика бангладеш ... или ке биде или не (nod)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
4FUN
Обично излегувам во локали каде што има свирки - значи не одам на место каде што гостуваат Тони Зен и сличните. Одам на места каде што има метал, рок, блуз, и слично.
Нема да ме чини ништо за време на „паузата“ што ја прави секој бенд на свирките, да ги замолам, да отсвират една песна.
- и нема да изгледа лошо, баш изгледа и звучи прекрасно.
Јас ова го испробав на свирка од Бени Нон стоп, и изгледаше прекрасно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa and 4FUN

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Во пребарувањето не најдов ваква тема ... модератори ако мислите дека треба да се премести или избрише средете си вие тоа ;)

Би сакал да по дискутираме на оваа тема пристапот на машкото кон женското или подобро да ви разјаснам да ви дадам еден вовед еве еден пример:

Пример 1 во еден кафиќ има нешто журка и тн. дадена ситуација машкото седи на маса со другари здогледува девојка која седи на друга маса го вика келнерот и праќа пијачка повеќе пати со очекување дека таа ќе дојде прва и таа прва ќе му припати или друг исти пример и праќа пијачки неколку а пред тоа тој ќе испие 10 пијачки пошто кога е по пијан тогаш полесно може да гугне некој збор и оди и приоѓа на масата и почнува од моабетите што возел што патики носел што пијачки и пратил и тн. кај излегувал колку женски се палеле на неговата кола bmw која ја купил од бугарија за 1300 евра со годиште од 95 ама важно тоа е кола bmw ...
Или уште еден пример од секојдневието ја наоѓа на фејс ја боцка и лајкува слики и седи пасивен ко утка некоја на гранка со очекување дека таа прва ќе му пише или ако веќе не види дека нема да му пише после 3 дена ќе и пише со текст кај си ма убавице (facepalm)

Тоа се едни типични примери кои јас ги имам приметено некогаш e сега моабетот ми е каде исчезна тој прав машки пристап кон девојка бидејќи во последно време приметувам според мене се повеќе се излишани ти е пристапи и ептен некако пасивни делуваат вие што мислите? :)

90.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Смешко

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
ке идеш до нејзе и ке и речеш
маче татко ти да не е терорист
она ке ти рече Зашто?
ке и одговориш
зашто си бомба Маче
ке ја ќариш одма слушај ме проверено

• Ми се допаѓа
Реакции: MountainMan and FallenAngel

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
она ке ти рече Зашто?
ке и одговориш
зашто си бомба Маче
ке ја ќариш одма слушај ме проверено
... (facepalm)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Believe

Пријателе стандардот паднат е, во право си ептен се пасивни. Го гледам некојси лигуш зел еден коњак малце напи се, повеќе плукни во чашата и така се вртка околу еден полсат во кафичот чекајќи некоја другарка да се слика со неа и секако да ја истакне чашата.

Реши ја равенкава со една непозната, зошто се ептен пасивни детчките. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Смешко and melpomena

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Believe

Пријателе стандардот паднат е, во право си ептен се пасивни. Го гледам некојси лигуш зел еден коњак малце напи се, повеќе плукни во чашата и така се вртка околу еден полсат во кафичот чекајќи некоја другарка да се слика со неа и секако да ја истакне чашата.

Реши ја равенкава со една непозната, зошто се ептен пасивни детчките. ;)
Не би рекол дека е до стандардот ... :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не би рекол дека е до стандардот ... :)

Јас убо ти ја опишав на обичните "смртници" како се одвива една вечер, можеби не со 1 пијачка можеби со 2. Ама откај те знам можеби ти не си од "смртниците".

• Ми се допаѓа
Реакции: m.o.p.

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
она ке ти рече Зашто?
ке и одговориш
Ќе и одговориш - затоа што смрдиш како Талибанец. Е тогаш дефинитивно е твоја. :D