Спортска култура (навивачки групи)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ДЕЛИРИУМ ВО СПОРТСКАТА САЛА

Оној кој не присуствувал на натпреварот КК Куманово-КК Левски Софија навистина има зошто да жали. Скоро во текот на целиот натпревар гостите беа во водство, се до последната четвртина кога кумановскиот вулкан предводен од Кумани проработи од сите четири трибини и буквално публиката го доведе нашиот тим до победа. На крајот на натпреварот играчите во знак на благодарност се качија на западната трибина и заедно со Кумани ја прославија победата. Ова беше натпревар кој од навивачка гледна точка беше "лудница" и сите кои беа во полната сала иако беше работен ден уште долго ќе го паметат. Сликите и видео клипот се поставени на сајтот и можете да ги погледнете.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ичера било невиден врф, губиле смо 17 разлика али сс помош на навивање и урлање(читај пцување) од публику Куманоо га искидало тој прваче бифшо Фени
Мноо ми е криво пто немога да иду, факинг џоб
викаф дека имало около 6 000
feni10.JPG

feni11.JPG

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes: Какаши не се усеруј сс тија гробари бе браааааааат : )

...Има ли на форум некој за Работнички ?
Значи глеам на Канал пет у живо Работнички Кожуф, а у исто време глеам на стрим Куманоо Вардар
Маму му е*у па 14 пут сте биле прваци а имате двеста душе највише на сфаку утакмицу, срамота еј !
Па ми на едну утакмицу иамо толко како ви целу сезону па и поише цц неам речи Сити Парк Бојс
feni11.JPG

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Затоа ќе си пуштиш во 20:30 на мтв и готово:zelen,иначе мислам дека некаков бојкот имаат cpb затоа е празна салата

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Затоа ќе си пуштиш во 20:30 на мтв и готово:zelen,иначе мислам дека некаков бојкот имаат cpb затоа е празна салата
еве ке глеам ск брат, прату сфе од македонски спорт : )
aaaaaaa кд смо веќ куде cpb имаф гу стандардну заставу, значи прекинале сс бојкот, ама па не е цела сала cpb , куде су остали гледачи ???
И Кумани имасфа бојкот пред месец дна протиф БИБЛ првака, али сала беше препуна и грмеше од обични симпатизери
Не стфарно срамота е овој што се дешаа по наши сале
Да живи македонски спорт., поздраф

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
еве ке глеам ск брат, прату сфе од македонски спорт : )
aaaaaaa кд смо веќ куде cpb имаф гу стандардну заставу, значи прекинале сс бојкот, ама па не е цела сала cpb , куде су остали гледачи ???
И Кумани имасфа бојкот пред месец дна протиф БИБЛ првака, али сала беше препуна и грмеше од обични симпатизери
Не стфарно срамота е овој што се дешаа по наши сале
Да живи македонски спорт., поздраф
Читав негде дека на трибина се само од центар а овие другиве имаат бојкот ама незнам зашто,партиски нешто можеби хаха,10:0 серија на Мзт 41:39 на полувреме