Спортска култура (навивачки групи)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Навивачки респект, иако наише се пцуемо сс Фемили...
RIP Хард !!! ..
JaMi глеј су слику
normal_DSC_0140.jpg
јаки Kумани јаки !!!​
 
  • Like
Реакции: Hkakashi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
  • Like
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Спортска културааа : ) и vs навивачи : )
прееска беше на кошарку јако како и увек, Куманоо си гази како и увек, сфе јако, цепелини, банане, јако играф еј : )
увек е празник за очи кд има кошарка : ) дечки шала на страну црнац наш ноф дечки кида, јак е за нашу лигу еј !!! куде га најдесфа сфака ги чаз...
jjjjjjjjjjjjj.jpg крца точка коммм
а еве ја куде што седе лајф стримм : )
photo0274.jpg
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Даре брат ако овој днске беше добро навивање, ондак боље нека се разидев Кумани.
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Даре брат ако овој днске беше добро навивање, ондак боље нека се разидев Кумани.
брат не навивање, за играње ти збору : ) тија там што викаф нек си викаф : ) ми да си глеамо баскет боллл : )
Убаво ми е увек на кошарку, а тој што су они шарени е убаво , а тој како се дереф кој ги јебе : )
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
брат не навивање, за играње ти збору : ) тија там што викаф нек си викаф : ) ми да си глеамо баскет боллл : )
Убаво ми е увек на кошарку, а тој што су они шарени е убаво , а ток како се дереф кој ги јебе : )
Абе играње беше супер иако последња четвртина беше за нигде, али ај. Ама навивање овакој ако сумирамо беше катастрофа, полошо не су имале.
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Абе играње беше супер иако последња четвртина беше за нигде, али ај. Ама навивање овакој ако сумирамо беше катастрофа, полошо не су имале.
лајк за муабет ама и екипа е мноо слаба, најслаба... Пелистер : ) мора да е такфа атмосфера и сфе остало...
не е исто дерби било какфо или па обична утакмица : ) као прееска, Кокан луд смеасмо се прееска
а и цигофци од сокаче накуде супер фурњу идеф, лудаци и они еј : )