Софтверски проблеми

Maks

Староседелец
Се случи откажа хдд пред тоа зуеше и крчеше сијаличката светеше нон стоп и го чекав по 5 мин. да се укл. за на крај воопшто да не може да се вклучи виндовсот се појавуваше само црн екран со бели букви на кој пишуваше нешто како несоодветен уред.:) Погоре има слика што последно даде го исклучив и сабајлето веке не можев да го уклучам

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Се случи откажа хдд пред тоа зуеше и крчеше сијаличката светеше нон стоп и го чекав по 5 мин. да се укл. за на крај воопшто да не може да се вклучи виндовсот се појавуваше само црн екран со бели букви на кој пишуваше нешто како несоодветен уред.:)
Не ме свати.. Те прашувам дали го оправи компјутерот/лаптопот или купи нов.

Maks

Староседелец
Не ме свати.. Те прашувам дали го оправи компјутерот/лаптопот или купи нов.
Се работи за десктоп комп. моментално има друг хдд не е мој утре планирам нов да му земам 320 ка :)

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Се работи за десктоп комп. моментално има друг хдд не е мој утре планирам нов да му земам 320 ка :)
Е да те прашам доколку знаеш нешто..
Имам хард диск 2 терабајти и поделен ми е на 5 партиции..
C - 100 GB
D - 250 GB
E - 250 GB
F - 250 GB
G - 1 TB
во G имав 500 GB филмови и наеднаш ми ги однема т.е фолдерите стојат ама филмовите внатре ги нема :rofl знам дека е смешно xD

Maks

Староседелец
C - 100 GB
D - 250 GB
E - 250 GB
F - 250 GB
G - 1 TB
во G имав 500 GB филмови и наеднаш ми ги однема т.е фолдерите стојат ама филмовите внатре ги нема :rofl знам дека е смешно xD
Не ми е смешно се е можно кај пц :) Не знам случајно да не се сокриени од таа опцијата што ја има да бидат невидливи не ми се има случено овоа ако на некој др. му се случило може да ти помогне

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Не ми е смешно се е можно кај пц :) Не знам случајно да не се сокриени од таа опцијата што ја има да бидат невидливи не ми се има случено овоа ако на некој др. му се случило може да ти помогне
Не, ослободено ми е тоа место.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
C - 100 GB
D - 250 GB
E - 250 GB
F - 250 GB
G - 1 TB

Или си ги скрил (ако си ги скрил иди во Контрол Панел - Фолдер) или може си ги избришал. Ако си ги избришал можеш да ги вратиш со програмче.

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Или си ги скрил (ако си ги скрил иди во Контрол Панел - Фолдер) или може си ги избришал. Ако си ги избришал можеш да ги вратиш со програмче.
Како може да ги избришам еб:cenzuraго..
Имаше 500 филма јас ќе бркам во сите фолдери и ќе ги бришам 1 по 1 ?
Јас ако бришам директно формат на G опнувам и готово. Ама ми ги снема. Те проверив сега да не се сокриени, но не се.

Maks

Староседелец
Не, ослободено ми е тоа место.
Стварно не знам чудни машинки се овие компјутерите :D Ми се има случено еднаш знам го вклучувам и се што се појави беше црн екран и оваа сликичка и одма преинсталација некој гаден вирус најверојатно :rofl

skull-danger-bones-logo.jpg