Што се случи.. ?Kaснo e вeke нe сaka дa уkлучи идaм нa вaриjaнтa нoв.
Што се случи.. ?Kaснo e вeke нe сaka дa уkлучи идaм нa вaриjaнтa нoв.
Се случи откажа хдд пред тоа зуеше и крчеше сијаличката светеше нон стоп и го чекав по 5 мин. да се укл. за на крај воопшто да не може да се вклучи виндовсот се појавуваше само црн екран со бели букви на кој пишуваше нешто како несоодветен уред. Погоре има слика што последно даде го исклучив и сабајлето веке не можев да го уклучамШто се случи.. ?
Не ме свати.. Те прашувам дали го оправи компјутерот/лаптопот или купи нов.Се случи откажа хдд пред тоа зуеше и крчеше сијаличката светеше нон стоп и го чекав по 5 мин. да се укл. за на крај воопшто да не може да се вклучи виндовсот се појавуваше само црн екран со бели букви на кој пишуваше нешто како несоодветен уред.
Се работи за десктоп комп. моментално има друг хдд не е мој утре планирам нов да му земам 320 каНе ме свати.. Те прашувам дали го оправи компјутерот/лаптопот или купи нов.
Е да те прашам доколку знаеш нешто..Се работи за десктоп комп. моментално има друг хдд не е мој утре планирам нов да му земам 320 ка
Не ми е смешно се е можно кај пц Не знам случајно да не се сокриени од таа опцијата што ја има да бидат невидливи не ми се има случено овоа ако на некој др. му се случило може да ти помогнеЕ да те прашам доколку знаеш нешто..
Имам хард диск 2 терабајти и поделен ми е на 5 партиции..
C - 100 GB
D - 250 GB
E - 250 GB
F - 250 GB
G - 1 TB
во G имав 500 GB филмови и наеднаш ми ги однема т.е фолдерите стојат ама филмовите внатре ги нема знам дека е смешно xD
Не, ослободено ми е тоа место.Не ми е смешно се е можно кај пц Не знам случајно да не се сокриени од таа опцијата што ја има да бидат невидливи не ми се има случено овоа ако на некој др. му се случило може да ти помогне
Е да те прашам доколку знаеш нешто..
Имам хард диск 2 терабајти и поделен ми е на 5 партиции..
C - 100 GB
D - 250 GB
E - 250 GB
F - 250 GB
G - 1 TB
во G имав 500 GB филмови и наеднаш ми ги однема т.е фолдерите стојат ама филмовите внатре ги нема знам дека е смешно xD
Како може да ги избришам ебго..Или си ги скрил (ако си ги скрил иди во Контрол Панел - Фолдер) или може си ги избришал. Ако си ги избришал можеш да ги вратиш со програмче.
Стварно не знам чудни машинки се овие компјутерите Ми се има случено еднаш знам го вклучувам и се што се појави беше црн екран и оваа сликичка и одма преинсталација некој гаден вирус најверојатноНе, ослободено ми е тоа место.