Собиранки.... (договарање - тука)

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Луѓе ќе се собериме ли за пиво фест во Прилеп, пишете кој ден ви одговара ???

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Драги жители на форумот црнобело точка ком, огромна част и удоволствие ми е да ви саопштам една врло интересантна и радосна вест, а тоа е дека се организира најмасовна собиранка досега и сите треба да дојдиме од сите градови и села дури и тие што се у облаци да се симнат и да дојдат на величествената собиранка, која ќе биде legen...wait for it...dary. Прибидејќи сите ги мразиме скопјаништава што организираат собиранки нон-стоп у Скопје ко демек не знам што, оваа собиранка нема да биде у Скопје и затоа треба да присуствуваме сите пошто ќе ни одговарат на сите што сме форумџии тука на форум црнобело точка ком, значи драги членови и членки собиранкана че ја одржаваме вов Срцено на Македонијана во градот што се викат Прилеп Ебаго (на скопски Прилеп Тибам) и тоа за време на најмасовното локање на пиво и ждерење на скара таканаречено ПивоФест ту таузендс енд твелв на дванаести Јули (12.07.2012) точно 5 месеци и 9 дена пред крајот на светот, па мислим стварно редно време ќе биде да се собереме цел црнобело свет и да се забавуваме до раните утрински часови што би рекле некои паметни што се праат многу ко мене. Слушајте сега ваму значи! Да не повторувам, што и да праите и да имате планирано откажете и на 12-ти да бидете испод Марковине Кули кај што Марко му го истресе гзот на Херкулес. Има доволно време за пријавување и договарање, че напрајме све шо требвит со сите марифети и салтанати и ондак то бре човеци шо да ви кажам друго, се гледаме на 12-ти на ПивоФест, еве и прилепчаништава сега ќе се убацат и ќе пишат и со нив да се договориме и на 12-ти 7-ми (дванаесетти седми) да се видимо бре сви ови луди, нелуди и полулуди човеци што смо туј на форум.
(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)(pivo)

Ако на некоја членка не и е јасно нешто нека ми пише во припејт! За подетални информации членовите може да се обратат во припејт или во постпејт кај некоја прилепчанка. Поздраф!
Еве вака, Докторов баш фино си кажа, дали сакаме и можеме сите на 12ти негде накај 7 саат да се збереме сите убави, дотерани и весели да се видиме у Прилепа града како што доликува?! :rolleyes: Јас лично оставам на домаќините да не упатат кај ќе се чекаме и како да ги познаеме :p Ајде јавете се прилепчани 048 ZmajChe и незнам уште кој и да е, нека се јави нека не се крие пошо коа ќе дојдам Прилем маф му е работа ако го најдам :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and 048

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
^
Мала забелешка.
Попаметно би било да не организиравте на првиот ден од Пиво фест, зашто факт е дека многу ќе го посетат годинава, но мнозинството од вториот ден, па натаму. :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
^
Мала забелешка.
Попаметно би било да не организиравте на првиот ден од Пиво фест, зашто факт е дека многу ќе го посетат годинава, но мнозинството од вториот ден, па натаму. :)
Не не, првиот ден си е таманка, Дубиоза и САРС ако ги пропушти некој тогаш ич нема ни зашто да доаѓа веќе на пиво фест :sreken

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас WomanInRed Dr.Gonzo 048 ZmajChe сме сигурни :igra Ај сега сите други јавете се на рецепција ]:) Иначе збирно место незнам сеуште, само знам дека во 8 часот ќе биде :sreken Ајде сите мобиљките кај мене во ПП, ако сте на ВИП уште боље пошо иам беЗ Платни :pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Некој ден јас ко ќе напрам собиранка и сиве комшии ко ќе ги соберам и Живко Менкиноски-Жика, и Гоце Кучкана и Черенко, сите ќе ги соберам за да им објаснам дека ова крадењево интернет на ништо не личит. Не знам јас зш така едноставно не им стигват 400 гига и од мојве крадат, претпоставувам дека многу порничи спуштет ито во HD ги гледет со сите ефекти, детали и со сараунд 5 +1 и на вуферон басон вркај го пуштет за да ги слушнет и најситните крици најјако. Не знам зш така, порнич да гледаш ради музика е ептен глупо, то ти е исто ко да ојш на пиво фест а да пиеш вино и со вокмен на ушите да појш. Иначе за интернетот не стигвит, едноставно не им стигвит. А мене ми стигвит, поготово на лето.
Сите сте поканети на собиранката, благовремено ќе ве известам за датумот.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Људи луди и нелуди чујте и почујте, гледам има интерес, нови членчиња желни за собиранка :giggle Пошо пројде многу време од посдното збирње во Скопје, јас предлагам да ја направиме една дружба онака фина, пивце, мивце скара, мара (добро ај скара и немора), некое чипсче, смокче и да си се видиме, да си поприкажеме... а?! Што велите вие на ова?! Јас би ги прашала Bum-Bum readhead Saladin Aristokrat Марија TIGERWOMAN31SK parvati Dr.Gonzo Hip.Hop_MKD Marchisio Nighty и всичките друзи што искаат да дојдат :srekenНедела накај 7 исто зборно место па втор љумфер (wasntme) Абе ве сакам сите, и да нејќете да дојдете (inlove)(hug)