Собиранки.... (договарање - тука)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Јас сум премногу нова тука за да дојдам:)Ехеее Имам уште многу да се докажувам:):) Ама се надевам дека сте си поминале топз. ;)
Нема врска стара,нова....
Можеш да си дојдеш слободно...Има некои кои доаѓаат а аимаат 1 мислење или коа дојдоа на првата средба беа прилично нови ...така да ако си за дружење нема врска тоа :D

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Oleri

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Нема врска стара,нова....
Можеш да си дојдеш слободно...Има некои кои доаѓаат а аимаат 1 мислење или коа дојдоа на првата средба беа прилично нови ...така да ако си за дружење нема врска тоа :D

Епа нареден пат, да не се заречам, ама ќе дојдааам:)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Вансериска собиранка all over the park. Зачетокот кај 3 чешмички па на љумфер 2, па враќање за да ја сочекам другарка ми, у меѓувреме доаѓање на друга, па чекање уште некој минут за пак на љумфер 2, тука седење некои 2 часа, за да после пребегнување од грмотевиците на посигурно место - под стадион. И за крај дома. Интересен сплет на околности. Ќеф ми беше краткиот муабет со двете членки, како и дружбата со останатите:)
Oleri нема врска кој колку е нов, битна е дружбата :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Наврната собиранка беше ова, блицеви од сите страни, ептен не испосликаа за во папарацо темата, ве молиме нареден пат блицевите нека светкаат послабо.:p:D
Се на се одличен помин.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Драгии мои најдрагии..Кога наредна собиранкаа..
Оздравев јас..па може сеа и јас да ве дружам...
Ви одговара ли некој ден од неделата?
Или викенд само?

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Недела попладне околу 6? Пошо има некои што работат.

Мене ми одговара од недела попладне (вечерта сепак финале има), понеделник и евентуално вторник. После тргнувам на одмор. Така да не е лошо уште една да стокмиме, да раздадам ствари за оние што си знаат, да се подружиме и така.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and Bum-Bum

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Недела попладне околу 6? Пошо има некои што работат.

Мене ми одговара од недела попладне (вечерта сепак финале има), понеделник и евентуално вторник. После тргнувам на одмор. Така да не е лошо уште една да стокмиме, да раздадам ствари за оние што си знаат, да се подружиме и така.
Ја би за недела :sreken