Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Треба да одам во кубански на кеј накај 10.. ама веројатно ќе дојдам и во парк накај 7, несакам да испуштам некоја мрдната дружба(hug)
Значи ако не дружиш само до 9, 9 ипол уствари и цела дружба ја прошушташ, а увек така ни кидаш, не си фер, дај откажи тоа таму и дружи не до крај.... Ако сите сте вака ја не ни организирам не ни доаѓам веќе на собиранки, најозбилно ]:)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи званично е, утре во 19:00 пред чешмички во парк (drunk) Кој дојде дојде кој нема да дојде незнае што пропушта ;) Ајт у пичку материну веќе (wave)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи званично е, утре во 19:00 пред чешмички во парк (drunk) Кој дојде дојде кој нема да дојде незнае што пропушта ;) Ајт у пичку материну веќе (wave)
Сама ќе си се побијам со мислењето пошо глеам дека нема некој интерес, јас не доаѓам на собиранкава, ако сакате вие соберете си се ;) И убаво да си испоминете (pivo)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Сама ќе си се побијам со мислењето пошо глеам дека нема некој интерес, јас не доаѓам на собиранкава, ако сакате вие соберете си се ;) И убаво да си испоминете (pivo)
Јас многу радо би дошла..али моево населбиче е нуквално одцепено од градот..автобуси нема и треба да одам прееемногу пешки ...
:(
Нареден пат

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Од денеска натаму го очекувам датумот за "собиранка" со близнак .....ако тој милува немора да дојде сам.
Секој што е заинтересиран нека исконтактира со него а јас ке ве пречекам :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ја нема Trouble и нема кој да организира собиранка. Слабо собири, салбо администрацијо :( Ни треба една масивна собиранка која долго ја чекаме.
како бе ме нема?! Ме немаше еден период, па заслужувам и ја одмор да му е**м мајката а? :sreken Топло време, сите се по одмори, наваму натаму, концерти, дешавки.... Ајде од септември здравје боже ја праиме една може? Кажете вие каде и кога, ја може и накај Битола да му ја здувнам после уписи, накај средина на месец па ако сакате и таму ќе праиме, баш е централно подрачје :D А пред тоа може и Кумановска една да ја праиме а? parvati 990Freak :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and parvati