Људииии кд наредна собиранкаааа?! Сакам да ве видам бе пааааа, ај мис ју оооол
Епа ајде чекам предлози за кога сакаме наредна собиранка, да ве организирам пак Јас би сабота недела пак, зависи кога има повеќе членови слободни да се збереме асалноЗа наредна собиранка се планира пијанка до зори.... Ај ам ИН.... ама ако баш е пиенка се прајме лом и после тоа кој каде знае и што знае.... Count me in....
Недела? Ај во неделаЕпа ајде чекам предлози за кога сакаме наредна собиранка, да ве организирам пак Јас би сабота недела пак, зависи кога има повеќе членови слободни да се збереме асално
Моит, таман мислам дека сум меѓу до 6, така да накај 6 ипол биваТ?! Ајде да видам уште кој е ИН?Недела? Ај во недела
Ја...ако не почнам со работа сум ин 100% овој пат...Моит, таман мислам дека сум меѓу до 6, така да накај 6 ипол биваТ?! Ајде да видам уште кој е ИН?
БиваТМоит, таман мислам дека сум меѓу до 6, така да накај 6 ипол биваТ?! Ајде да видам уште кој е ИН?
Денот е кажан, недела ќе ја биде Ајде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?! True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа parvati maybe babe?!морат да бидит не мојт да не бидит.... само не до 8 или така нешто.... да останиме асално шо би рекле.... Јас дадов идеја шо како... Па мислам дека ке се согласите.... Само кажите ден сабота или недела.... Да се договориме.... па
Да да, недела е денот. Јас само тогаш можамморат да бидит не мојт да не бидит.... само не до 8 или така нешто.... да останиме асално шо би рекле.... Јас дадов идеја шо како... Па мислам дека ке се согласите.... Само кажите ден сабота или недела.... Да се договориме.... па