Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Е на никого не ни текна да сликниме.... ама ок си имаме сликнато во главите.... хехехехе.. само две замерки сакав да ја запознам Bum-Bum штета што не дојде а и кратко траеше.... Се замолува главната на организација Trouble за следната недела како и да е нека трае до 2-3 сабајле барем како љуѓе да се изнасмееме.... (talk)
Дијал бе ама ако е пофино времево, а башка и Даре сега мораше да иде, ќе му кидаше автобусот иначе :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo and Bum-Bum

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
417
709
1,103
Дијал бе ама ако е пофино времево, а башка и Даре сега мораше да иде, ќе му кидаше автобусот иначе :sreken

иначе... хехехехе ќе биде пофино времето, повеќе алкохол и една собиранка до сабајле..... ма ќе правиме црнобело изгрејсонце... :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
е јас рано си отидов, изгледа сум пропуштила многу :/
а инаку требаше да ве известам резултата па еве сега : 1-1 заврши (демек вие не видовте до сега) ама битно да си кажам јас :zelen

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Лелелеееее сакам го парватииии (hug) нова љубов ми е, е така да си знаете :sreken:sram
Најбоље беше, цела средба! и слободно можам да кажам и најдобра до сега, е сега стварно да се каете тие што не дојдовте :mstickle
јас искрено се каам што недојдов здравје следниот пат инаку бев малку наврнанат (rain)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe, Kitty and Bum-Bum

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Нема многу да објаснувам кој беше, беше верувам сите сте/сме задоволни, а кој не бил гадно се заебал. Па гледајте и следниот пат да не испуштите добра забава... x)
Поздрав нездраФ parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Топ беше поминот, ќеф ми беше шо запознав една поинаква (да не речам пооткачена) багра форумџии. Со Парвати како поглавар, заменик поглавар Trouble, министер за внатрешни деланија Aristokrat, министер за култура @redheаd, за транспорт и врски Hip.Hop_MKD, за туризам ScoobyDoo и за надворешни @Mарија. Да бевме пијани ќе праевме и Коалиција на Дрвото... и тревата.
Се` на се` Држава.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Топ беше поминот, ќеф ми беше шо запознав една поинаква (да не речам пооткачена) багра форумџии. Со Парвати како поглавар, заменик поглавар Trouble, министер за внатрешни деланија Aristokrat, министер за култура @redheаd, за транспорт и врски Hip.Hop_MKD, за туризам ScoobyDoo и за надворешни @Mарија. Да бевме пијани ќе праевме и Коалиција на Дрвото... и тревата.
Се` на се` Држава.
Оваа е пософистицирана,не е во транзиција,од поразвиените е:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Saladin

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Дајте тие што се запознавте кажете си импресии од собиранката, од членовите. Очекувавте така да изгледаат одредени членови, или не? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Дајте тие што се запознавте кажете си импресии од собиранката, од членовите. Очекувавте така да изгледаат одредени членови, или не? :D
mene ne mi e bitan izgled, bitno smeasmo se, kul ljudi epten : )