Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Топ беше поминот, ќеф ми беше шо запознав една поинаква (да не речам пооткачена) багра форумџии. Со Парвати како поглавар, заменик поглавар Trouble, министер за внатрешни деланија Aristokrat, министер за култура @redheаd, за транспорт и врски Hip.Hop_MKD, за туризам ScoobyDoo и за надворешни @Mарија. Да бевме пијани ќе праевме и Коалиција на Дрвото... и тревата.
Се` на се` Држава.
Мене ми е стварно многу мило што ве запознав сите вас луѓеее (happy) и потврдувам најбоље собиранка до сега! :wub Браво за организаторот :sreken:zelen Аха да... уште нешто, уште не ми се веруе за вчера, така некако брзо ми помина, како демек ај да каснеме негде нешто па ќе се враќаме, ама ништо од враќањето, сите по дома :giggle Ај наредна ќе останеме подолго ама ве сакам сите во ист состав и секако уште некој ако сака плус е добредојден :*

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Топ беше поминот, ќеф ми беше шо запознав една поинаква (да не речам пооткачена) багра форумџии. Со Парвати како поглавар, заменик поглавар Trouble, министер за внатрешни деланија Aristokrat, министер за култура @redheаd, за транспорт и врски Hip.Hop_MKD, за туризам ScoobyDoo и за надворешни @Mарија. Да бевме пијани ќе праевме и Коалиција на Дрвото... и тревата.
Се` на се` Држава.
Ваква држава и да бараш нема нигде да најдеш.:rofl
Супер собиранка, мило ми е што ве запознав сите, на чело со parvati луди:rofl, во живот се немам смеено така. Секоја чест до организаторката Trouble :D. И да нареден пат подолго седење.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја едноставно неам логаут а? : ) hh lele стфарно ставиле потписи сс мене, луди мои сакам ве, сакам да ве виду па : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and redhead

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
кај е диктафонот? ПРИЗНАЈ!

(не постои теоретска шанса како поинаку да га запамтиш кумановац. Он пое до бесфест. :rofl)
Аааа, не кажувам. :x
Важно јас си имам .:showoff
Не да пое, како славејче е:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Следниот пат ко ќе ми постелете црвен килим да ме поканите...:giggle Ќе згрижам еден до двајца кај мене у стан за спиење, да не се прекинува забавата со кокошките (y)

Мислам на кој ќе му се праи кејф да ме трпи ол најт лонг де (wasntme)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Следниот пат ко ќе ми постелете црвен килим да ме поканите...:giggle Ќе згрижам еден до двајца кај мене у стан за спиење, да не се прекинува забавата со кокошките (y)

Мислам на кој ќе му се праи кејф да ме трпи ол најт лонг де (wasntme)
Тебе да те трпи?! :rolleyes: Повеќе би рекла мене нема да можеш да ме истрпиш ако ти се стаам на спиење :frantic:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum