абе не е битен, ама нели имаше тема како изгледа одреден член и се погаѓавте, па дали сте се погодиле, тоа ми беше мислата.mene ne mi e bitan izgled, bitno smeasmo se, kul ljudi epten : )
абе не е битен, ама нели имаше тема како изгледа одреден член и се погаѓавте, па дали сте се погодиле, тоа ми беше мислата.mene ne mi e bitan izgled, bitno smeasmo se, kul ljudi epten : )
Мене ми е стварно многу мило што ве запознав сите вас луѓеее и потврдувам најбоље собиранка до сега! Браво за организаторот Аха да... уште нешто, уште не ми се веруе за вчера, така некако брзо ми помина, како демек ај да каснеме негде нешто па ќе се враќаме, ама ништо од враќањето, сите по дома Ај наредна ќе останеме подолго ама ве сакам сите во ист состав и секако уште некој ако сака плус е добредојденТоп беше поминот, ќеф ми беше шо запознав една поинаква (да не речам пооткачена) багра форумџии. Со Парвати како поглавар, заменик поглавар Trouble, министер за внатрешни деланија Aristokrat, министер за култура @redheаd, за транспорт и врски Hip.Hop_MKD, за туризам ScoobyDoo и за надворешни @Mарија. Да бевме пијани ќе праевме и Коалиција на Дрвото... и тревата.
Се` на се` Држава.
Ваква држава и да бараш нема нигде да најдеш.Топ беше поминот, ќеф ми беше шо запознав една поинаква (да не речам пооткачена) багра форумџии. Со Парвати како поглавар, заменик поглавар Trouble, министер за внатрешни деланија Aristokrat, министер за култура @redheаd, за транспорт и врски Hip.Hop_MKD, за туризам ScoobyDoo и за надворешни @Mарија. Да бевме пијани ќе праевме и Коалиција на Дрвото... и тревата.
Се` на се` Држава.
Ај што немаш лог аут ама ни стоп, ни пауза немаш бе брааааатја едноставно неам логаут а? : ) hh lele стфарно ставиле потписи сс мене, луди мои сакам ве, сакам да ве виду па : )
Чувам јас материјал за уште потписија едноставно неам логаут а? : ) hh lele стфарно ставиле потписи сс мене, луди мои сакам ве, сакам да ве виду па : )
кај е диктафонот? ПРИЗНАЈ!Чувам јас материјал за уште потписи
Аааа, не кажувам.кај е диктафонот? ПРИЗНАЈ!
(не постои теоретска шанса како поинаку да га запамтиш кумановац. Он пое до бесфест. )
Тебе да те трпи?! Повеќе би рекла мене нема да можеш да ме истрпиш ако ти се стаам на спиењеСледниот пат ко ќе ми постелете црвен килим да ме поканите... Ќе згрижам еден до двајца кај мене у стан за спиење, да не се прекинува забавата со кокошките
Мислам на кој ќе му се праи кејф да ме трпи ол најт лонг де