А можда иии Ана-Каренина Kitty JaMi & 4FUN да сакаат да се припојават а не само они тајно да си се дружатЌерата - изразов бе
За сега не ми претставува проблем. И да.... дај нек се појави DarkPassenger покрај набројаниве? И UnFleur?
Јас го занемарувам полагањето во понеделник, го проверив и распоредот за фудбал- ќе жртвувам едно гледање фудбал, ќе земам бело вино и секако дека ќе ве дружамм : ))) Не бива да пропуштам смеење![]()
Леле мене ме заборај...хахахДенот е кажан, недела ќе ја бидеАјде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?!
True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа
parvati maybe babe?!
![]()
Не бее срцкааа како можам тебе да те заборавамЛеле мене ме заборај...хахах
Еее да и ја доагамм![]()
Така треба мариче алтан девојче,бело вино со скуби ду и кулираш у паркЈас го занемарувам полагањето во понеделник, го проверив и распоредот за фудбал- ќе жртвувам едно гледање фудбал, ќе земам бело вино и секако дека ќе ве дружамм : ))) Не бива да пропуштам смеење![]()
сметајте на менеДенот е кажан, недела ќе ја бидеАјде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?!
True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа
parvati maybe babe?!
![]()