А можда иии Ана-Каренина Kitty JaMi & 4FUN да сакаат да се припојават а не само они тајно да си се дружатЌерата - изразов бе
За сега не ми претставува проблем. И да.... дај нек се појави DarkPassenger покрај набројаниве? И UnFleur?
Јас го занемарувам полагањето во понеделник, го проверив и распоредот за фудбал- ќе жртвувам едно гледање фудбал, ќе земам бело вино и секако дека ќе ве дружамм : ))) Не бива да пропуштам смеење
Леле мене ме заборај...хахахДенот е кажан, недела ќе ја биде Ајде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?! True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа parvati maybe babe?!
Не бее срцкааа како можам тебе да те заборавам Ти кажа дека незнаеш дали ќе почнеш на работа, затоа не те спомнав де, инаку без тебе собиранка кај бива?!Леле мене ме заборај...хахах
Еее да и ја доагамм
Така треба мариче алтан девојче,бело вино со скуби ду и кулираш у паркЈас го занемарувам полагањето во понеделник, го проверив и распоредот за фудбал- ќе жртвувам едно гледање фудбал, ќе земам бело вино и секако дека ќе ве дружамм : ))) Не бива да пропуштам смеење
сметајте на менеДенот е кажан, недела ќе ја биде Ајде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?! True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа parvati maybe babe?!