Собиранки.... (договарање - тука)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ќерата - изразов бе :giggle
За сега не ми претставува проблем. И да.... дај нек се појави DarkPassenger покрај набројаниве? И UnFleur?

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас го занемарувам полагањето во понеделник, го проверив и распоредот за фудбал- ќе жртвувам едно гледање фудбал, ќе земам бело вино и секако дека ќе ве дружамм : ))) Не бива да пропуштам смеење :D

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
Јас го занемарувам полагањето во понеделник, го проверив и распоредот за фудбал- ќе жртвувам едно гледање фудбал, ќе земам бело вино и секако дека ќе ве дружамм : ))) Не бива да пропуштам смеење :D

Еве кој ќе ме дружи со бело винце...... Тоааааа :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Денот е кажан, недела ќе ја биде :wavespin Ајде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?! :rolleyes: True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа :D parvati maybe babe?! (wasntme)(hug)
Леле мене ме заборај...хахах
Еее да и ја доагамм :wavespin:wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Леле мене ме заборај...хахах
Еее да и ја доагамм :wavespin:wavespin
Не бее срцкааа како можам тебе да те заборавам (think) Ти кажа дека незнаеш дали ќе почнеш на работа, затоа не те спомнав де, инаку без тебе собиранка кај бива?! :zelen(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Така треба мариче алтан девојче,бело вино со скуби ду и кулираш у парк(y)

• Ми се допаѓа

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Денот е кажан, недела ќе ја биде :wavespin Ајде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?! :rolleyes: True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа :D parvati maybe babe?! (wasntme)(hug)
сметајте на мене

• Ми се допаѓа

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
убао да си пројдете гааааајз : ) смејте се како никад до ск, ја не ќе можу да дојду : (