Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
не бе ќутасмо и екстра си пројдесмо, мноо јако. тишина, рај
Хахахахахаха поготовоо тииии, најмирен беше и најќутлив, ма глас не му се слушаше, збор од уста само на среќа ако извлечеш нешто :frantic:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
417
709
1,103
Е на никого не ни текна да сликниме.... ама ок си имаме сликнато во главите.... хехехехе.. само две замерки сакав да ја запознам Bum-Bum штета што не дојде а и кратко траеше.... Се замолува главната на организација Trouble за следната недела како и да е нека трае до 2-3 сабајле барем како љуѓе да се изнасмееме.... (talk)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Е на никого не ни текна да сликниме.... ама ок си имаме сликнато во главите.... хехехехе.. само две замерки сакав да ја запознам Bum-Bum штета што не дојде а и кратко траеше.... Се замолува главната на организација Trouble за следната недела како и да е нека трае до 2-3 сабајле барем како љуѓе да се изнасмееме.... (talk)
Ииииии....како така не сте се сликале :eek
не ве оорганизираше трабл....Очигледно ви било многу забавно и смешно па чим не сте се сликале... :)
А органиизаторкатѕа пак ли каснеше ?
Ајде следната недела и јас доагам...Ако се организираме пак
:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and ScoobyDoo

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
417
709
1,103
Ииииии....како така не сте се сликале :eek
не ве оорганизираше трабл....Очигледно ви било многу забавно и смешно па чим не сте се сликале... :)
А органиизаторкатѕа пак ли каснеше ?
Ајде следната недела и јас доагам...Ако се организираме пак
:D

хехеххех Trouble е организаторката.... а денес јас каснев...се собрале во 5 а јас дури во 7 стигнав. :( ај до другиот пат

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
  • Ми се допаѓа
Реакции: Trouble