зш на никој не му текна да ми каже Трабл дај сликни не за успомен, многу зборвавме и се смеевме ко зелениТо дека охриѓанец имаше со вас? за то имат снемано?
пред мене си стигнаја, јас јадам пудинг од Ванила офф топик ама гајле ми еЧ ) дома сам и пију бунар сс благо. офф топик лол
Хахахахахаха поготовоо тииии, најмирен беше и најќутлив, ма глас не му се слушаше, збор од уста само на среќа ако извлечеш нештоне бе ќутасмо и екстра си пројдесмо, мноо јако. тишина, рај
Ииииии....како така не сте се сликалеЕ на никого не ни текна да сликниме.... ама ок си имаме сликнато во главите.... хехехехе.. само две замерки сакав да ја запознам Bum-Bum штета што не дојде а и кратко траеше.... Се замолува главната на организација Trouble за следната недела како и да е нека трае до 2-3 сабајле барем како љуѓе да се изнасмееме....
Ииииии....како така не сте се сликале
не ве оорганизираше трабл....Очигледно ви било многу забавно и смешно па чим не сте се сликале...
А органиизаторкатѕа пак ли каснеше ?
Ајде следната недела и јас доагам...Ако се организираме пак
Ниишто страшноохехеххех Trouble е организаторката.... а денес јас каснев...се собрале во 5 а јас дури во 7 стигнав. ај до другиот пат