Собиранки.... (договарање - тука)

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
За наредна собиранка се планира пијанка до зори.... Ај ам ИН.... ама ако баш е пиенка се прајме лом и после тоа кој каде знае и што знае.... :D Count me in.... :nerd

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
За наредна собиранка се планира пијанка до зори.... Ај ам ИН.... ама ако баш е пиенка се прајме лом и после тоа кој каде знае и што знае.... :D Count me in.... :nerd
Епа ајде чекам предлози за кога сакаме наредна собиранка, да ве организирам пак :sreken Јас би сабота недела пак, зависи кога има повеќе членови слободни да се збереме асално :zelen

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Епа ајде чекам предлози за кога сакаме наредна собиранка, да ве организирам пак :sreken Јас би сабота недела пак, зависи кога има повеќе членови слободни да се збереме асално :zelen
Недела? Ај во недела :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Моит, таман мислам дека сум меѓу до 6, така да накај 6 ипол биваТ?! :rolleyes: Ајде да видам уште кој е ИН? (hug)
Ја...ако не почнам со работа сум ин 100% овој пат...
Само поголем бр да не има :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103

морат да бидит не мојт да не бидит.... само не до 8 или така нешто.... да останиме асално шо би рекле.... Јас дадов идеја шо како... Па мислам дека ке се согласите.... Само кажите ден сабота или недела.... Да се договориме.... (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) па :rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
морат да бидит не мојт да не бидит.... само не до 8 или така нешто.... да останиме асално шо би рекле.... Јас дадов идеја шо како... Па мислам дека ке се согласите.... Само кажите ден сабота или недела.... Да се договориме.... (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) (pivo) па :rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
Денот е кажан, недела ќе ја биде :wavespin Ајде да видиме колку сме, јас, ти и редхед сега за сега.... Aristokrat Saladin Марија Hip.Hop_MKD ?! :rolleyes: True_Blood Marchisio Luckky Nighty и шо ве знам таму кои, неможам за секоја собиранка да ве набројувам, ќератаа :D parvati maybe babe?! (wasntme)(hug)

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Да да, недела е денот. Јас само тогаш можам :sreken