Си барам мома по мој вкус

Nekoe

Нов член
25 септември 2014
12
14
3
37
Ја дојдов да видам до кај сте со потрагата... А, добро нема конкуренција. Чао
Ма ништо Алекс, фаворит си од сам почеток, така и остана... иако очекував малку поголем интерес од момичкиве... :| :p

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Хахах, добро е... иначе, да не владееше срамежливост ја немаше овде да си барам мома... :sram Што е, тука е...
Епа еве, значи имаме една карактеристика - срамежлив момак.
По отварањето на темава, едно десетина жени се зачленија...нешто што се нема случено две и пол години.
Ако сега немаш избор, не знам кога. :D

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Ајде кажи нешто за тебе, претстави се, некој податок повеќе да знаат момите за огласот ;)
Ма да не ми делуваш ти мене толку срамежлив... нц нц :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Ајде кажи нешто за тебе, претстави се, некој податок повеќе да знаат момите за огласот ;)
Ма да не ми делуваш ти мене толку срамежлив... нц нц :)

Може е секташ некој? :eek:

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Може е секташ некој? :eek:

Ма има разно разни опции што може да е он, а и сите ние ;) (сега ќе беше добро во позадина на коментаров да тече крими музика)
Па нека каже, ваму бара мома, ваму нема детали за себе....
Тука на форумов не се даваат лесно. @Aleksis некако избрза ама мора да има некое добро претчувство, она уствари ја дигна конкуренцијата на високо ниво хехехе ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Ма има разно разни опции што може да е он, а и сите ние ;) (сега ќе беше добро во позадина на коментаров да тече крими музика)
Па нека каже, ваму бара мома, ваму нема детали за себе....
Тука на форумов не се даваат лесно. @Aleksis некако избрза ама мора да има некое добро претчувство, она уствари ја дигна конкуренцијата на високо ниво хехехе ;)
Ја го видов на аватар ептен среден, викам ваков момак се пропушта ли... Ама сеа веќе не ми е интересно вака без конкуренција што. Бар да имаше драматичен момент кога он треба да одлучи... :D