Ма ништо Алекс, фаворит си од сам почеток, така и остана... иако очекував малку поголем интерес од момичкиве...Ја дојдов да видам до кај сте со потрагата... А, добро нема конкуренција. Чао
Епа еве, значи имаме една карактеристика - срамежлив момак.Хахах, добро е... иначе, да не владееше срамежливост ја немаше овде да си барам мома... Што е, тука е...
Зашто не и напиша есеј на Билјана, е затоа си сам!Ма ништо Алекс, фаворит си од сам почеток, така и остана... иако очекував малку поголем интерес од момичкиве...
Ма не ми е многу позната материјата, иначе одма ке и дотерав еден...Зашто не и напиша есеј на Билјана, е затоа си сам!
Ајде кажи нешто за тебе, претстави се, некој податок повеќе да знаат момите за огласот
Ма да не ми делуваш ти мене толку срамежлив... нц нц
Може е секташ некој?
Ја го видов на аватар ептен среден, викам ваков момак се пропушта ли... Ама сеа веќе не ми е интересно вака без конкуренција што. Бар да имаше драматичен момент кога он треба да одлучи...Ма има разно разни опции што може да е он, а и сите ние (сега ќе беше добро во позадина на коментаров да тече крими музика)
Па нека каже, ваму бара мома, ваму нема детали за себе....
Тука на форумов не се даваат лесно. @Aleksis некако избрза ама мора да има некое добро претчувство, она уствари ја дигна конкуренцијата на високо ниво хехехе
не е од црна ружа чим не се знаетеМоже е секташ некој?