Сите го мрзиме Facebook, а никој не брише профил

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Јас не го мразам фејсбукот. Зошто да го мразам? Не ми застана некој со вперен пиштол за да ме натера да направам профил...
Сама си го направив и доброволно го користам. Нема да го избришам затоа што ми треба. Добивам информации кои ми се потребни и комуницирам со соученици и професори кога ми е тоа потребно.

СаШеНкО

Нов член
26 февруари 2012
27
22
3
32
Скопје
Фејсбукот е многу корисна алтака на нетов, зависи кој како и за што си го користи.Можеби проблемот е тоа што некои луѓе направија фејсбук пред да се запознаат со поимот интернет и пред да научат како да се понашаат со луѓе па малце им се измешаа работите ама се додека постои block опцијата фејсбуко има лајк од мене ;) .

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah

bubili

Активен Член
29 февруари 2012
92
137
43
најубавиот град
Сите го мрзиме FaceBook, а никој не брише профил-зошто?
facebook.jpg

Е вака баш ме интересира ова прашање и тоа многу. Дали не бришете дека сте станале веќе зависник од него или заради тоа што вашите другари се на истата мрежа. Дали доколку вашите другари го избришат профилот и вие би го избришале? Еве јас најдолго што ми бил избришан е една година и ми беше супер, ама после кога видов досада и ми текна дека сите се таму повторно сум активен.. :p И еве пак се мислам на бришење, заради тоа што сум активен на форуми, а FaceBоок го запоставувам..
Имам роднини во странство,па преку ФБ си ги следам нивните активности и си гледам слики....Оправдана причина што сеуште имам профил на ФБ.....:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Не го мразам, зошто би мразела друштвена мрежа? Фејсбук е одличен за оној кој знае како да го користи. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Black Mamba

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
не го мразам.....онака...интересно ми е на него :)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Горд сум да кажам дека го тргнав и подобро е без него без сомнение

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012