Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..Како можи нешто да го мразиш а секојдневно да го користиш ? И по што заклучи дека сите го мразат ?
По разговор со голем број луѓе, уште прашања имаш ли?

Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..Како можи нешто да го мразиш а секојдневно да го користиш ? И по што заклучи дека сите го мразат ?
А ми одговри на првото прашање за да прашувам уште ? А по се изгледа недоволен број на луѓе, пробај со уште неколку.![]()
Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..
По разговор со голем број луѓе, уште прашања имаш ли?![]()
Го делам истото мислење со She, + ќе ја надополнам: Доколку се укине фб ќе бидам мн среќна, а сама да го деактивирам не сум ни пробала ниту ќе пробам, од проста причина што ќе ми биде криво зашо другите да имаат а ја не, едноставно ќе ме копка што се дешава со некои луѓе шо комуницирам![]()
Твојава разлика е уште по фатална.Споредбата ти вришти. И фејсбукот можи да го гледаш ама не мора да го користиш. Би се дружел со луѓе што ги мразиш ?
океј де, и со тие што не комуницирам а ме интересираат :angelА само преку фејсбукот можеш да дознаеш што се дешава со тие што комуницираш ?
Твојава разлика е уште по фатална.
Помеѓу комуникација надвор во живо и комуникација преку ПЦ би го одбрал првото..