Сите го мрзиме Facebook, а никој не брише профил

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас немам што да избришам. Никогаш не направив, а нити ќе направам профил таму.

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Не сум во состојба да мразам нешто што не е опипливо. Плус тоа, да мразам програма затоа што целосна вина за немање контрола, лежи кај мене?!

Фејсбук е комуникација, мсн со плус слики и можност за коментирање, лајкнување и најважно д о г о в а ра њ е.
Што значи секое седење повеќе од час, два во денот е зависност. Се случува во некој ден да имам на распологање неколку часа и да ги "потрошам" на војаеризам. Останати денови со исто толку часа трошам на продуктивни нешта.
И не го бришам. Немам илјадници пријатели и промовирање виртуелно за да станам зависна и да користам алатка чија прва замисла е олеснета комуникација.

Fuffy

Нов член
7 март 2012
2
3
3
33
Не го мразам фејсбук!
Ме иритираат некои "пријатели" на фејсбук.
Ако ставам лајк на некој пост, тој/таа пријател/ка се чувствува должен/на да ме бомбардира со лајкови иако појма нема што значи статусот, сликата, уатевр.
Одамна не побарал некој од мене да ставам лајк, фала Богу немам такви атеншн сикрс на фб.
Исто ме иритираат и луѓето кои во живо не ме поздравуваат, а ме аднуваат на фб. Мислам... само во фб ли ќе бидеме пријатели? Тууу, а јас баш се надевав дека конечно ќе ми прозбориш. Сирота јас... :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and 048

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
абе ова крај на светот и гасење на фејсбук, мене сеа да ми текне и да напишам некаде и сите ко слеп за стап ќе се фатат. Бреееј народ без работа.

• Ми се допаѓа
Реакции: mAcIkA

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
не гледам причина за да го мразам...а и зборот мразамм не ми е познат
само факт е дека одкако постои фб се помалку го користиме друштвениот живот надвор од фб...дури и кога сме излезени пак чачкаме по телефоните...секоја чест на исклучоци:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar, 4FUN and Ludaca