шо знам јас пак не мислам така...не реков сигурна,само реков стабилнаништо не е стабилно
шо знам јас пак не мислам така...не реков сигурна,само реков стабилнаништо не е стабилно
абе остај разлика ама ако ти се јави по 9 месеци ити вика честите стана такто ил ти му се јавиш на некој? незгодно е. а и плус можиш да закачиш нешто лошо... таков е времето сега..
нека биде српрајз бе брат, ти е*и па ке ни каеш туј на сфи : )Sea malce kje mi se iznasmeete ama jas nz za vakvi raboti sakam samo da ve prasam JAS do sega ne sum ebel...dali koga kje ja skines kje mora da tece krv..??
Раиме немој да си безобразен и деца читаат на форумов. Не да тече, ќе шприца ко артерија да си и скинал, а не химен. Да му веруваш на дедо.Sea malce kje mi se iznasmeete ama jas nz za vakvi raboti sakam samo da ve prasam JAS do sega ne sum ebel...dali koga kje ja skines kje mora da tece krv..??
Е немора да значи кај секој е различноРаиме немој да си безобразен и деца читаат на форумов. Не да тече, ќе шприца ко артерија да си и скинал, а не химен. Да му веруваш на дедо.