Па добро не сме сите исти, но брзо приврзување и љубов на прв поглед се случуваат само ако срцето ти е отворено, тогаш си дозволуваш да ги примаш енергетските импулси од соговорниците и можеш лесно да знаеш со каква личност разговараш. И во животот општо, ако не си отворен за љубов не можеш да очекуваш да ја најдеш, ако не си отворен за промени, не можеш да очекуваш дека ке ги доживееш... за се се треба отвореност, да си дадеш шанса себеси.
Јас одсекогаш сум се заљубувала на прв поглед, освен во бившиот маж и излезе дека сите тие дечки беа ок освен бившиот маж, така да разумот може да одреди што е правилно, но само длабоката интуиција може да одреди што е добро.
... Дали на прва вечер ке се држиме за раце или нежно ке водиме љубов или пак ке имаме стравствен секс сеедно. Ако така ни се сака зошто да не. Нормално за сето тоа пожелно е да си ги имаме можните последици предвид, но љубовта е убаво нешто, не треба да се плашиме од нејзе и да имаме предрасуди. Колку повеке калкулирања, толку е подосаден животот и губи од својата магија.
...како тоа сите биле ок кога сите тие љубави испаднале фејл (освен со сегашниот партнер) ради очигледна причина пошто се одамна бивши нели
Се тоа убаво али јас не би се отварал пред тотални странци а и не знам како би се заљубил инстант со две три гледања, на која основа, ајде физички изглед ок ама затрескување во исклучиво физички изглед ми е ствар далеке прошлости...шо да се праи доаѓа старос`, перцепцијата се менува а и квалитетите кои се бараат од една врска или една особа заедно со она кое што може да се даде од своја страна станале поинакви од некогаш...
А за калкулирање тоа е природна особина, свесно или потсвесно сите си правиме трговија, не постои исклучок во овој дел на галаксијата