Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Најмногу ме „болат“ ветувањата на ракометарите по двете победи и ремито со Русија, па и по поразот со Данска, дека работите одат во нагорна линија и дека ќе го видиме нивното вистинско лице кога е најпотребно...
На крајот, се’ започна со наш прв напад денеска, загубена топка на маестро Миркуловски, и отворање на резултатот од страна на Германците. Уште со тоа беше најавено она што следеше... :(

Ај доста хејтате. Не изиграа цело првенство на ниво - па што? Треба да се плука сега по нив цело време? А да победија сите ќе се правеа кој од кој поголем патриот.

Ако ги следиш страните наназад, ќе видиш дека бевме со нив до денешниот пораз, никаде немаше хејтање... И да, воочи разлика помеѓу хејтање и разочараност, ретко кој некаде навреди некого.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ќутете еј, сета среќа што Франција не избегна. (muscle)
Утре сме во исчекување на увоз на дрва во државава.

Добро де, не толку огревни ко фудбалската репрезентација, но никој не е крив што не се водевме по стратегијата „Земете ја топката и клајте ја во голо.“ :nah
И една статива што се вика Борко. Шундо има нова тактика. Се вика „АЈМО!!!“

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Али Германциве како играат ! Да ти е мило да глеаш....де потсетете ме кој беше оној Наумче? (n)

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and Nighty

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ај доста хејтате. Не изиграа цело првенство на ниво - па што? Треба да се плука сега по нив цело време? А да победија сите ќе се правеа кој од кој поголем патриот.
ова им е заслужено хејтане не ги брани и не мешај патрионизам ...очај до бескрај (n)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
И тука заврши нашето патешествие и нашата "одлична" игра на ова првенство.
Единствено што можам да кажам е дека еднаш ми ја наполнија душава вистински на натпреварот со Русија, другото све им беше ко у пролазу..не плукам, само изразувам револт и разочарување од очекувањата кои ги имав за ова светско првенство.Денес беа под ниво, не сфаќам толку ли се исплашија или едноставно Германија е сила за нас?

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
ова им е заслужено хејтане не ги брани и не мешај патрионизам ...очај до бескрај (n)
Извини ама зошто не беше хејтање неколку дена претходно?? Да, сите ќе се чукаа во гради да постигнеа повеќе а сега сите плукаат по нив. Типично. А што не изиграа, не изиграа.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Trajche