А да, тимот на Нигерија најверојатно ке биде суспендиран,но прашање е кој ке игра место нив.
Ај мајке ти, дај ми извор за ова. Или ти работиш во ФИФА па само ти знаеш дека ќе се суспендирани?
Не тресете зелени безвезе.
А да, тимот на Нигерија најверојатно ке биде суспендиран,но прашање е кој ке игра место нив.
Зошто ја спомнуваш мајка ми? Напишав само што прочитав на Екипа. Сега незнам колку е веродостојна оваа информација, ама јас напишав најверојатно,затоа што ке биде под истрага од фифа поради сомнеж за местење на утакамицата со Шкотска.Ај мајке ти, дај ми извор за ова. Или ти работиш во ФИФА па само ти знаеш дека ќе се суспендирани?
Не тресете зелени безвезе.
Абе ја онака го спомнав Паулињо од бразилците, дека е млад и жеден за успех, не дека е чудо од фудбалер и дека ке блесне на светско. Аутрајдер е ко на некои опијати во коментарите Koја трипајла од поситрање еј Добар си е дечкото само што навива за Белгија која ке потклекне на ова првенство, иако има ненормално добар тим на хартија, најдобар белгиски состав до сега.
Зошто ја спомнуваш мајка ми? Напишав само што прочитав на Екипа. Сега незнам колку е веродостојна оваа информација, ама јас напишав најверојатно,затоа што ке биде под истрага од фифа поради сомнеж за местење на утакамицата со Шкотска.
Јасно се гледа дека голманот сам ја фрли топката во својата мрежа.
И најдосаден клише муабет е тој за тресење зелени Биди покреативен друг пат.