Патем од сите јужно-американски репрезентации мака ми е само за чилеанците што испаднаа, итоа по грешка на тренерот. Не требеше да ги вади Видал и Варгас катастрофална одлука.
Како да не бе за судење бил, Робен ти е глумец прва класа, и првиот пат глумеше и вториот пат не пропушти да изглуми. Ако е прејак тогаш нека победи поштено а не да глуми, а и да не кажувам лани во лш како глумеше секоја утакмица. За такви големи репрезентации срамота е да глумат и да плачат, нека победат поштено ако се толку јаки.Пеналот беше за судење...по втор пат се деси да го фаулираат во шеснаесетик. А тоа што го колниш и пцуеш Робен, сфаќам дека ти е мака зш е прејак.
Пеналот беше за судење...по втор пат се деси да го фаулираат во шеснаесетик. А тоа што го колниш и пцуеш Робен, сфаќам дека ти е мака зш е прејак.
50% од тимот на Холандија го држи тој, голем број асистенци и голови се преку него и од него, факт е дека е еден од најбрзите фудбалери во светот, константен е на секоја утакмица за разлика од Ван Перси, Кајт, Снајдер... единствена мана му е што многу лакоми се сака да направи сам.Како да не бе за судење бил, Робен ти е глумец прва класа, и првиот пат глумеше и вториот пат не пропушти да изглуми. Ако е прејак тогаш нека победи поштено а не да глуми, а и да не кажувам лани во лш како глумеше секоја утакмица. За такви големи репрезентации срамота е да глумат и да плачат, нека победат поштено ако се толку јаки.
Одеше на топка но имаше контакт доволен за пенал се виде на снимката од друга камера, не се прај на мутав... а првиот фаул беше повеќе за пенал него овој али во секој случај заслужена си беше победата на Холанџаните- цело полувреме ги напикаа во шеснаесетикот.
Наградна игра - пронајди го фаулот
Прашање е дали има допир воопшто а и да има не е допир кој е доволен за фаул пошто допири во шеснаесетник има стотици во една утакмица...
50% од тимот на Холандија го држи тој, голем број асистенци и голови се преку него и од него, факт е дека е еден од најбрзите фудбалери во светот, константен е на секоја утакмица за разлика од Ван Перси, Кајт, Снајдер... единствена мана му е што многу лакоми се сака да направи сам.
За Баерн нема потреба да коментираме и без глума се прејаки.
Одеше на топка но имаше контакт доволен за пенал се виде на снимката од друга камера, не се прај на мутав... а првиот фаул беше повеќе за пенал него овој али во секој случај заслужена си беше победата на Холанџаните- цело полувреме ги напикаа во шеснаесетикот.
Пс. Не сум фан на овие туку навивам за германџите а имам и прогноза дадено дека ќе го подигнат пехарот, туку џабе ги пцуете зато се умешав во муабетов.
Па на првиот фаул баш повеќе глумеше. Дека е добар и брз играч тоа точно си е, дека не подава ама баш ич и тоа е точно, ама не можеш да ми кажеш дека не глуми кога се гледа дека секоја шанса за глумење ја искористува. Баш заради тоа ми е најомразен играч, кога е добар толку нека си игра како што треба и нека победува. Холандија секако ќе победеше во продолженијата зашто Мексиканците не можат да издржат толку бидејќи играа побрз фудбал цела утакмица, ама да изгубат на таков начин ич не заслужија.50% од тимот на Холандија го држи тој, голем број асистенци и голови се преку него и од него, факт е дека е еден од најбрзите фудбалери во светот, константен е на секоја утакмица за разлика од Ван Перси, Кајт, Снајдер... единствена мана му е што многу лакоми се сака да направи сам.
За Баерн нема потреба да коментираме и без глума се прејаки.
Пс. Не сум фан на овие туку навивам за германџите а имам и прогноза дадено дека ќе го подигнат пехарот, туку џабе ги пцуете зато се умешав во муабетов.