Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

:rofl(facepalm):frantic

Глодарот-Канибал strikes again :eek:

Досадна утакмица и чудна ситуација судиите да судат против Италија, сомнителен црвен, а од друга страна немаше црвен за гризењето. Исто како и ситуацијата кога го укаса Ивановиќ. Канибалот и другарчињата ни криви ни должи по заслуга на Џерард и судијата одат понатаму...(facepalm)

Англија worst ever настап на СП со само еден бод, Рој Хоџсон останувал селектор (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel

:rofl(facepalm):frantic

Глодарот-Канибал strikes again :eek:

Досадна утакмица и чудна ситуација судиите да судат против Италија, сомнителен црвен, а од друга страна немаше црвен за гризењето. Исто како и ситуацијата кога го укаса Ивановиќ. Канибалот и другарчињата ни криви ни должи по заслуга на Џерард и судијата одат понатаму...(facepalm)
Да подобро ќе беше Италија да помине за да гледаме многу убав фудбал од нивна страна во осминафинале. Суарез се изнервира и затоа почна да ги јаде :rofl искрено и јас ќе почнев, што е тоа цела утакмица ќе си подавамее позади. А и како да му даде црвен кога не виде ништо судијата, може после утакмица таму ако гледаат снимки нешто па да го казнат, а на Маркизио фаулот беше пред судијата а и не беше баш обичен фаул, му влезе таму со цела копачка и плус се бунеше после нешто :).

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да подобро ќе беше Италија да помине за да гледаме многу убав фудбал од нивна страна во осминафинале. Суарез се изнервира и затоа почна да ги јаде :rofl искрено и јас ќе почнев, што е тоа цела утакмица ќе си подавамее позади. А и како да му даде црвен кога не виде ништо судијата, може после утакмица таму ако гледаат снимки нешто па да го казнат, а на Маркизио фаулот беше пред судијата а и не беше баш обичен фаул, му влезе таму со цела копачка и плус се бунеше после нешто :).

295ww8h.jpg

И Италија не покажа ништо, ама Уругвај освен што не покажа ништо, до црвениот не се ни обиде да нападне и покрај тоа што им требаше победа. Реално не беше за црвен има такви фаули еден куп, жолт можеби. Штета што Џерард направи кикс за канибалот да оди во втор круг...

600_600.jpg

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А судиите гледаат и не гледаат онака како што им одговара, вчера `не видоа` кога еден од Хрватска бранеше како голман со две раце...:rofl
Селективно слепило е тоа, посебна болест, најчесто се јавува на мечеви на Бразил.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Овој има сериозен психички проблем и треба брзо да се дејствува.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Време е да се стави Мојс како менаџер на Англија, нема друго чаре (:|

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
295ww8h.jpg

И Италија не покажа ништо, ама Уругвај освен што не покажа ништо, до црвениот не се ни обиде да нападне и покрај тоа што им требаше победа. Реално не беше за црвен има такви фаули еден куп, жолт можеби. Штета што Џерард направи кикс за канибалот да оди во втор круг...

600_600.jpg
Се надевам ќе го казнат после кога ќе се види снимката ако воопшто гледаат тоа, судијата во тој момент не можеше да види дали стварно го каснал или не, не дека не се мрднати и судииве на ова првенство ама сепак не може од далеку да се види дали некој некого каснал, да видеше тогаш црвен не му бегаше на Суарез. Можеби Суарез беше нервозен од цела таа глупа игра на италијаните па го изеде првиот што му дојде :zelen, не го оправдувам тоа и се надевам ќе го казнат ама сепак тоа што играше Италија мене не ми личеше на фудбал. Како сакаш да нападне Уругвај кога другиве се вратиле назад сите, да можеа ќе ги викнеа резервите и лекарите и сите таму на клупа што се да седат во одбранa :rofl. Мене не ми се гледа таква игра понатаму на светсково, а сигурен сум дека Италија ако поминеше ќе одеше до финале, ќе дадат гол и толку од фудбалот. Кога примија прееска гол виде како почнаа да играат отворено, значи можеле и така ама тоа е кога немаш храброст цела утакмица да играш фудбал па затоа ќе ги ставиш сите 11 играчи во одбрана :).

Англија, Италија, Шпанија сега уште Португалија да си оди дома, а ќе си оди зашто Германија со Америка нерешено ќе биде. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider