Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
мој тип....Чиле - Холандија - Х-2 и 3+ ( ќе има голови сигурно ама Холандија мислам дека нема така лесно да го даде првото место )
Мексико - Хрватсла - 2 ( се мислам 3+ да и ставам )
Бразил - Камерун - 1 ( па и 1-1 не е лошо ) :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Еспаниа води против Оси. Вториот гол на првенството за црвената фурија (колку моќно звучи, страва еј! (@Outrider)). Дали ќе издржат да си одат со 3 бода?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мрежата на Чиле досега се тресеше од надворешната страна. Бене(лукс) во осмина-финале на челните позиции, барем засега.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мрежата на Чиле досега се тресеше од надворешната страна. Бене(лукс) во осмина-финале на челните позиции, барем засега.

Има дајверчиња во Чиле ама го немаат тој талент како глодарот, преочигледни се а не се домаќини. :zelen Сепак на Бразил нема да му е лесно во 1/8 ф.
Бенелукс, гордост на еуро фудбалот. Ибериа срам (smoke)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Навивачиве на Чиле каква атмосфера направија додека свиреше химната :eek:, да се наежи човек. Заедно со навивачите на Аргентина ми се омилени на првенствово. Мислев дека Чиле ќе бидат помотивирани и ќе одат на победа ама подобро што изгубија, сега ќе им е потешко на Бразил, не дека со Холандија ако играа ќе им беше лесно ама мислам дека Чиле повеќе се концентрираат на одбраната, така да ако дадат гол тешко ќе им е на Бразилциве да победат, јас нормално за Бразил навивам тука :zelen.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Заслужена победа на Мексико, баш ми е мило стварно, иако не им дадоа чист пенал ама ајде. Хрватите нека си се пакуваат и така ништо не покажаа на утакмицава. За малце можеше Мексико да е прво место во група ама Бразил даде гол на крај. Сега значи Бразил - Чиле и Мексико - Холандија се првите осминафинални парови. Бразил ќе има проблеми со Чиле, сите мислат дека полесен пат имаат до финалето ама очекувам Чилеанциве да им одржат лекција :zelen. Холандија - Мексико би требало да е ептен јака утакмица, Мексико со игра како денес може да им направи проблеми на Холанѓаниве ама не верувам да победи Мексико :).

Утре Италија очекувам да изгуби, а Костарика да победи против Англија. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Бразил пак со поклон, дебел офсајд при третиот гол. (facepalm) Еден Бразил добива судиска помош со скапаниот Камерун...

Рафаел Маркез, гол и асистенција, :eek: досега еден од најдобрите играчи на СП. Лидер каков што фали во многу екипи.
Селекторот на Мексико :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
АААААААААААААААААААА :frantic нека играат мрливо сега италијаниве, им ебаам мрзите, ќе се бранеле они цела утакмица, еве им го сега :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Што е ова бе, ќе им дава шанси да дадат гол, самиот си продолжува 1 минута. Каква досадна утакмица беше, цело време само си ја подаваат на нивна половина италијаниве, земале се вратиле сите назад, нека бранат сите на гол ако не, или уствари дека се стари сите па не можат да трчаат толку :rofl. Досадна утакмица ама мило ми е дека нема да ги гледам старциве.

• Ми се допаѓа
Реакции: Coci8