Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Излезе на виделина лукавиот план на иранскиот Ајатолах за освојување на СП во слава на Алах. Три пати по 0-0 во група, во комбинација со остали резултати- три бода и гол разлика 0-0. Понатаму во нокаут фаза 0-0 на сите и победи на пенали на сите.

Дали е можно да се освои СП без да се даде гол?
th_template-philosoraptor.jpg

Oddly enough it is.
А можен е и пласман понатаму со 2 бода...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Аргентина тапа. На крај и ќе примат гол. А јас па им се мислев да отидам до кладилница да им ставам 3+.(facepalm) Среќа што Господа ме избави од таа ѓаволска мисла да тргнам по ѓаволштините.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Планот на ајтолахот пропадна. Алах не бил милостив. Којзнае на чија страна ќе е Алах во мечот Иран-Босна :^)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не си ја заслужи Аргентина победата според мене, Иран повеќе шанси имаше во второ, ај во прво Иранциве сите назад беа ама после се отворија малце и пак ништо од Аргентина не видовме, што знам некако реално ми беше нерешено :zelen.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
0-0 си беше најреален резултат. На Меси му се посреќи последниот шут, играчот пред голманот киксна и само му попречи и на голманот и на крај Аргентина во осмина-финале.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не си ја заслужи Аргентина победата според мене, Иран повеќе шанси имаше во второ, ај во прво Иранциве сите назад беа ама после се отворија малце и пак ништо од Аргентина не видовме, што знам некако реално ми беше нерешено :zelen.

Иранците шутираа во аргентинскиот голман, во склад со планот без ниеден постигнат гол да бидат светски прваци. Ако вечер Босна и Нигерија играат 0-0, сеуште е планот активен :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Meh...слично ќе беше и ако против Португалија не им досудеа пенал и ако не го исклучеа Пепе. Се очекува пенал за немачка и црвен за Гана за `да си дојде се` на свое место`.