Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Mr.-Trololo-Guy-GIF.gif

cinderella`s gotten through (inlove)
Италија секогаш паѓа кога е goal down, до психата е, тешко се враќаат во игра. Кога водат е друга прича. Брајан Руиз not good enough for Fulham eh? Campbell for Arsenal? Too bad that the likes of rooneys, gerrards and sturridges had won the Cup haven`t they :rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не ја гледав утакмицава ќе чекам реприза после ако даваат :). Браво за Костарика а штета за Англија што нема да продолжи. Сега Италија и Уругвај ќе решаваат за 2риот осминафиналист, тоа би требало да е супер утакмица, не знам како играле Италијанциве денес ама со Уругвај очекувам да победат. Ако биде нерешено Италија оди понатаму поради подобрата гол разлика или грешка сум јас? :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сеа прочитав една изјава на Рој Хоџсон пред да заминат за Бразил. Изјавил дека ќе играат како Шпанија и би требало да освојат исто бодови и подобра гол разлика. Не е далеку од остварување на ветувањето: Шпанија 0 поени и 1-7 гол разлика, додека Англија 0 поени и 2-4 гол разлика. Ветено-сторено, Хоџсон рулз евритинг.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Coci8

Coci8

Староседелец
26 април 2013
106
55
1,038
42
Skopje
Збогум Италија,збогум и Англија
И онака само се влечете како црева
Има нов вид на фудбал,се вика напаѓање а не катанаџо,дремење како мисири пред гол :frantic:frantic:frantic

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Да бев моме ќе им даев да ме оплоди некој од играчите на Коста Рика!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Збогум Италија,збогум и Англија
И онака само се влечете како црева
Има нов вид на фудбал,се вика напаѓање а не катанаџо,дремење како мисири пред гол :frantic:frantic:frantic
Тоа од Костарика?:rofl:rofl Прегледај ја уште еднаш утакмицата после голот на Руиз. Да имаше 30 играчи, сите освен Буфон ќе беа на половината на Костарика. Многу добро напаѓање (y)

Coci8

Староседелец
26 април 2013
106
55
1,038
42
Skopje
Тоа од Костарика?:rofl:rofl Прегледај ја уште еднаш утакмицата после голот на Руиз. Да имаше 30 играчи, сите освен Буфон ќе беа на половината на Костарика. Многу добро напаѓање (y)
Значи ја гледав целата,тапа беа

Coci8

Староседелец
26 април 2013
106
55
1,038
42
Skopje
Не од Костарика,општо од до сега изиграните

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Значи ја гледав целата,тапа беа
Е кој напаѓачки фудбал го прикажаа па Костарика? Сите беа стуткани ко пиџама после перење во 20 метри квадратни (ова во време на Хитлер го викале концентрацион логор, ама нека) и чат-пат некоја полу-контра ако искрснеше колку да се олабават од Италија. Италјаните играа многу слабо ама далеку од тоа дека не напаѓаа и само се бранеа.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не ја гледав утакмицава ќе чекам реприза после ако даваат :). Браво за Костарика а штета за Англија што нема да продолжи. Сега Италија и Уругвај ќе решаваат за 2риот осминафиналист, тоа би требало да е супер утакмица, не знам како играле Италијанциве денес ама со Уругвај очекувам да победат. Ако биде нерешено Италија оди понатаму поради подобрата гол разлика или грешка сум јас? :)

На Италија им е доволно нерешено. И двете тепаа со Англија по 2-1 арно ама Коста Рика им даде 3 на Уругвај :) Глодарскиот дајвер и друштво ќе мораат да одат на победа а тоа за Италија е најдобро сценарио...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr