Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
колку што го следам Франција и Холандија се првите за напред
а за другите ќе видеме...Италија ќе падне сигурно Уругвај нема да му даде победа или нерешена
Излезе на виделина лукавиот план на иранскиот Ајатолах за освојување на СП во слава на Алах. Три пати по 0-0 во група, во комбинација со остали резултати- три бода и гол разлика 0-0. Понатаму во нокаут фаза 0-0 на сите и победи на пенали на сите.
Дали е можно да се освои СП без да се даде гол?
Oddly enough it is.
А можен е и пласман понатаму со 2 бода...
Аргентина тапа. На крај и ќе примат гол. А јас па им се мислев да отидам до кладилница да им ставам 3+. Среќа што Господа ме избави од таа ѓаволска мисла да тргнам по ѓаволштините.
Не си ја заслужи Аргентина победата според мене, Иран повеќе шанси имаше во второ, ај во прво Иранциве сите назад беа ама после се отворија малце и пак ништо од Аргентина не видовме, што знам некако реално ми беше нерешено .
0-0 си беше најреален резултат. На Меси му се посреќи последниот шут, играчот пред голманот киксна и само му попречи и на голманот и на крај Аргентина во осмина-финале.
Не си ја заслужи Аргентина победата според мене, Иран повеќе шанси имаше во второ, ај во прво Иранциве сите назад беа ама после се отворија малце и пак ништо од Аргентина не видовме, што знам некако реално ми беше нерешено .
Иранците шутираа во аргентинскиот голман, во склад со планот без ниеден постигнат гол да бидат светски прваци. Ако вечер Босна и Нигерија играат 0-0, сеуште е планот активен
Meh...слично ќе беше и ако против Португалија не им досудеа пенал и ако не го исклучеа Пепе. Се очекува пенал за немачка и црвен за Гана за `да си дојде се` на свое место`.