Сајбер неверство - се брои ли?

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Ма на кога сака нека му се соблача тамо на интернет, гајле ми е. Само да не ги затечу у кревет. Туј ќе има циркус, а можда и жртве.

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
сигурно сите што ќе се пуштат во дискусија со некого од спротивниот пол, за некого можеби и од ист не навлегувам во тоа (зборувам за разговор) подолго време ако контактираат, може да се најдат во момент на флерт, онака безопасен.

За сајбер секс не зборувам затоа што не сум била во непосредна близина на такво нешто. :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Се брои и те како.
Поарно да има однос со некој со „некој“, него да има секс со мене а да мисли на „некој“.
Јас за неверство сметам секакво вмешување на трета личност, дали е виртуелно, реално, или само да ти ги окупира мислите(дури и да немаш некој чест контакт со личноста)

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Prashina

vitocorleone

Староседелец
27 јуни 2012
75
39
1,018
35
За да останам во врска морам да речам не се брои, но ако подобро се запрашам себеси, да се брои, човек не секогаш изневерува со тело туку и со душа и својот "моментално" ментален ум, тоа значи отсутство на внимание кај партнерот а кој пто го заслижува токму спротивното, ама ајде сепак ќе речам, проголтајте, тоа го прават заљубените :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Според мене и тоа е неверство. Видов некои мислења дека и реален секс како секс не е неверство доколку и понатаму ја сакаш личноста со која си во врска. Не се сложувам со тоа. Според мене е неверство. Не ми пречи пријателски разговор, но флертување е веќе чекор напред. Сајбер - мајбер секс според мене е неверство како и реален секс.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Prashina

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Сајбер неверство не се брои, ако се брои сајбер неверство тогаш треба да се брои и тоа, ако воопшто помислиш на друг.
Според мене сајер неверството е еден испусен вентил, каде можеш да си дадеш одишка.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
iv8yP5dFqJFKM.gif

Него темава бе :D
Од многуте нус појави на нетот сајбер сексот мора да е врвот на дебиланата (facepalm)