Сакате ли Чет на форумот?

Сакате ли Чет на форумот?

• Да

Гласови: 40 51.3%
  • Не

Гласови: 38 48.7%

• Вкупно гласале
    78
  • Poll closed .
Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Не. Првично затоа што ќе се изгуби смислата на форумот, неговите дискусии поготово оние кои се посериозни ќе го доживејат својот неуспех.
Секундарно, затоа што вака или онака не` има на фб, па кој и да сака, нека се приклучи таму.
Администрацијата треба сериозно да го сфати овој проблем дали сака форумот да прерасне како место за дискусија или сака да се претвори во нешто што е „конкуренција“ на фб а свесни сме дека таквите сајтови немаат долг рок на траење.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Тој што дошол да си најде дечко/девојка, ако му се посреќи ќе си ја најде и со чат и без него...
Aј кажи ми дали ќе идеш на чет да знам што да гласам?:pusi
А да и уште нешто знам пред време што е одлучено дали ќе има и не така да џабе веземе нели ipopovski :D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Добар дееен :D
Знам дека со душа ме чекавте да дадам фајнал тач на дискусијава :D

Многу сте ми чудни да ви кажам право. Ко божем ако има чет, готово, ојде јабана поентава на форумов...
Не бре, мое граѓанство.
Тој што сака да дискутира на темите ќе дискутира и со чат и без него.
Тој што дошол да си најде дечко/девојка, ако му се посреќи ќе си ја најде и со чат и без него...

Еве јас не сакам да давам фб на никој.
Не сакам на тој начин да имам лајт муабети, личните пораки искрено ме изморуваат...
А некогаш ми се муабети опуштено со некоја персона од тука...

Не гледам што е макава околу четов ако има.
Мислам дека одредена група многу при срце си ја ставија судбинава на форумов.

Јас сум за. Барем нема со оф топици да ги полнат темите...
Ајт(smoke)
Абе добро... Знаеме повеќето зошто се зачленуваат на форуми општо. Его буст. Ама коа може да се надоградат преку квалитетни теми, зашо да им се даде шанса да се деградираат преку четот? Башка као што реков, веќе постои такво нешто на фб/скајп,мсн... Нема причина зошто д се отвара уште еден фронт тука кој води кон деградција на посетеноста на квалитетната дискусија. Се` ќе иде полека, но ќе отиде јабана неосетно.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Абе добро... Знаеме повеќето зошто се зачленуваат на форуми општо. Его буст. Ама коа може да се надоградат преку квалитетни теми, зашо да им се даде шанса да се деградираат преку четот? Башка као што реков, веќе постои такво нешто на фб/скајп,мсн... Нема причина зошто д се отвара уште еден фронт тука кој води кон деградција на посетеноста на квалитетната дискусија. Се` ќе иде полека, но ќе отиде јабана неосетно.

Хмм...сериозно мислиш дека тие што доаѓаат чисто ради дружба, ко шо спомнав да ќарат нешто, а да не се лажеме, такви има...ќе се надоградуваат само оти се отворени такви посериозни теми???
Не би рекла.

Луѓе, јасно е ...кој сака да дискутира на сериозни теми, чатот нема да му биде никаква препрека.
Што се испаничивте толку?
Фактот дека поретко ќе има некој да ни ги чита елоквентните излагања за економската состојба во Намбија?

Зашто реално...јас брчам со самото основање на овој форум, најполни се играчницата,некои безвезални теми и претпоставувам сандачињата ( во инбокс).
Дури истите тие што се противеа на мојот револт, со окупирање на форумов со Телетабис муабети, ме разубедуваа и мене и останатите дека ова бил лабав форум, да не сме цепидлачеле...
Епа ват д фак де..
Шо онда чатов ви е трн у око??

Саладин, менталниот склоп, начинот на перцепција, логика нема да им го смениш на луѓето со тоа што ќе укинеш уште една опција за комуницирање.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Хмм...сериозно мислиш дека тие што доаѓаат чисто ради дружба, ко шо спомнав да ќарат нешто, а да не се лажеме, такви има...ќе се надоградуваат само оти се отворени такви посериозни теми???
Не би рекла.

Луѓе, јасно е ...кој сака да дискутира на сериозни теми, чатот нема да му биде никаква препрека.
Што се испаничивте толку?
Фактот дека поретко ќе има некој да ни ги чита елоквентните излагања за економската состојба во Намбија?

Зашто реално...јас брчам со самото основање на овој форум, најполни се играчницата,некои безвезални теми и претпоставувам сандачињата ( во инбокс).
Дури истите тие што се противеа на мојот револт, со окупирање на форумов со Телетабис муабети, ме разубедуваа и мене и останатите дека ова бил лабав форум, да не сме цепидлачеле...
Епа ват д фак де..
Шо онда чатов ви е трн у око??

Саладин, менталниот склоп, начинот на перцепција, логика нема да им го смениш на луѓето со тоа што ќе укинеш уште една опција за комуницирање.
Точно нема, но нема да смениш кон подобро ако поставиш чер. Еве ти и пример.
Се сеќааш скопје пред да фркнат секаде наплатен паркинг/зонско. Говедата се паркираа на секоја улица, ама буквално секаде. И денес пак се паркираат на истото. Поентата ми е платил не платил улиците увек ќе бидат закрчени од несовесни граѓани.
Со тоа што ќе ги пренасочиш на четот нема да го смениш/зачистиш квалитетот на дискусиите. Тие ќе бидат пак нападнати дали поради непосетеност или поради некој да испадне паметен и ги расипува.
Од руга страна малку поголема строгост не е на одмет. Колкуда се опроба. И игнорирање на оние кои се праат курташак и уништуваат квалитетни теми.

Статус
Затворена за нови мислења.