Дека сега не си се делат „кланови“, фаци што се улизуваат, ликови што појма немаат шо праат тука освен да си најдат другарче...и тако даље, па четов ќе биде откровение.
Колку тоа само заозбилени персони проникнаа, што наеднаш го осетија форумов као говорница за сериозни дебати просто да се чудиш...ако да им ги разгледаш мислењава, 80% им се у поздрави и честитки.
Шо се мене тиче, со чат или без него исто ми се фаќа.
А за Фемина, пошто беше спомната, тие кланови беа формирани многу пред чатот, дискусиите НИКАД не се намалија, а чатот беше посетен најактивно во полноќните саати коа претежно се нема баш воља за дискусии...
И точно ова не е мирц канал, апсолутно дека не е, само што не гледам баш разлика дека сеа нема суптилни чат дружби по теми и тако даље...
Мене на крајот најискрено, ова почна да ми личи ко некоја блага фрустрација, прикриен страв, дека на чат ќе се задружат повеќе, па до сега омилените форумџии што попуваат на темите ( у попување се класифицирам и јас наравно
) нема да бидат веќе омилени, па не дај може можеби и запоставени.И некако ќе се најдат у втор план со нивното виско ај кју и елоквентност...
Завршувам дискусија тука. Пријатно.