Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
...you was made...but you was....минато свршено време

И,да.
Пак се појави,пак потенцираше твои жртви и мои неправдини кон тебе.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Сакам да ти кажам дека никогаш повеќе нема да бидеш сама никогаш повеќе нема да те напуштам, никогаш повеќе нема да бидеш осамена и дека секогаш ке бидам до тебе кога ти треба некој. Ти ветувам дека никогаш повеќе нема да те пуштам сама на шопинг зашто ке ги ебиш не само твоите туку и моите пари ... До една црвено коса девојка ..(inlove)

LadyInBlack

Нов член
10 август 2012
2
1
1
Од пријателство прерасна во нешто повеќе..неискажана љубов,сомнежи кои ме полудуваат.Стравот да не се уништи пријателството не прави слаби,молчаливи..кој ли ке го преземе првиот чекор? Кој ке биде похрабриот..

Legend- Dary

Нов член
11 август 2012
1
0
1
38
Sakam da kazam ... ama znam deka sto i da kazam ke bide sveedno za tebe. neznam zasto e taka... iako nema da se vidime dosta dolg period... koj sto moze da bide ubav i neubav kje zavisi samo od nas dvajva... odnosno vejke mozam da kazam od tebe.. zasto jas si stojam do zbor sve sto rekov... za tebe nemozam da go kazam istoto...mozebi ocekuvav povejke... ama vremeto kje pokaze koj bil vo pravo fakat !

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Сакам да ти кажам дека повторно сум на врвот. Да, на врвот помеѓу она што го сакам и она што не го сакам, врвот помеѓу двете работи, кои незнам дали ми служат како препреки, или ми служат како нешто што би требало да ми помогне.
Сакам да ти кажам дека ќе одам до крај, и нема ништо да ми застане на патот, ништо што би ми попречило да дојдам до тебе.
Сакам да ти кажам дека никогаш нема да се откажам, макар би ме чинело премногу. Немам што друго, освен да се надевам на најдоброто.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да ти кажам дека повторно сум на врвот. Да, на врвот помеѓу она што го сакам и она што не го сакам, врвот помеѓу двете работи, кои незнам дали ми служат како препреки, или ми служат како нешто што би требало да ми помогне.
Сакам да ти кажам дека ќе одам до крај, и нема ништо да ми застане на патот, ништо што би ми попречило да дојдам до тебе.
Сакам да ти кажам дека никогаш нема да се откажам, макар би ме чинело премногу. Немам што друго, освен да се надевам на најдоброто.
Но биди спремен и за најлошото.
Тој што не е спремен само тој си знае како се истрпел кога го снашло.Гудлак!

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y