Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Сакам да ти кажам дека те љубам...За да не се мачиме и двајцата заборави ме и продолжи понатаму. Јас не можам да те заборавам, но можеби можам да направам да посакаш да ме заборавиш.
Глупак еден, со кое лице ми се јаве вчера, алооо светот не се вртит околу тебе!!!! До вчера малку имав почит кон тебе ама повеќе ништо не заслужуваш, 100 пати ти кажав дека ми е гајле за тебе.
И благодарение на твојот повик открив дека си имал и друга дур си бил со мене и најверојатно т.е. 99% уште си со неа, сега знам и за ова немат да ти молчам кога мене ми велеше дека лажам ти мене ме лажеше во очи а колку пати те прашав дали имаш нешто со неа.
Искрено се надевам дека се` ќе ти се вратит некој ден, ДУПЛО.
сакам да ти кажам има да зажалиш,ќе ти наплатам.го заслужувам најдоброто од тебе и ако не ми биде овозможено и продолжиш како порано ќе се каеш шо воопшто ме знаеш.можеби те сакам сеуште ама го будиш ѕверот у мене и тогаш не жалам што и да ти направам лошо.
Ке се појавиш од некаде.
Ке ги потенцираш твоите "Жртви"за она што ти го нарекуваш љубов.
Не најмил мој.
Љубовта е сосема нешто друго.
Тој што љуби точно дека сонува,но тој што љуби не мисли дека се жртвува.
Тој едноставно љуби и докажува.
Не залажувај се себеси повеке,мене веке одамна неможеш.
Тој што љуби прави се она што другите неможат,всушност можат,но само кон оние што ги љубат.
Абе те така безврска за ситница да се било! И шо сега ако се испокара со мене?! Кое задоволство го имаш, де молам ти се?!
Па оди е*и се, забрави се некаде, врни се па на мајка ти у утробата, стани ембрион, па зачеток, па на крајо ситна клетка И ИСЧЕЗНИ СЛОБОДНО!!!!
Ја не знам зашо се зафаќав уопште нешто .. зашо пробував...
Можам да бидам и посуров рече.......одприлика ми е јасно веке зошто беше таа најава....како што некогаш велеше,дека имам детективска способност,јас само би додала дека добро ми оди математика,па се што ке видам знам кога да собирам а кога да одземам,мада квадратните корени не ми се најдобра страна,но за некои работи и таблицата до 3 е доволна.
Доволно ми беше само да се видам со брачед ти за да помислам на тебе, да се сетам на сите „глупости“, на сите karaoke nights, розите, скитањето низ улиците во градов до ниедно време на -10 степени... Ми недостигаш... Не дека не знаеш...
И еве ме сега, го отворив фолдерот насловен „23“ ... Ете ти ја и песната, баш онака како што ти реков...